Home > Agenda > Poveștile din spatele memăi cu femeia care țipă la pisica alba nedumerită

Poveștile din spatele memăi cu femeia care țipă la pisica alba nedumerită

A fost folosită în campania electorală și la noi (probabil că va mai fi folosită), una dintre cele mai populare meme din lume, cea în care o femeie pare că țipă la o pisică albă și confuză care privește un platou cu legume. Două povești diferite ale unor poze făcute de oameni diferiți cu personaje diferite și poveștile din spatele lor – ați ghicit, foarte diferite.

Prima, cea a femeii care e furioasă și pare isterică, din păcate, nu e o poveste chiar drăguță sau măcar amuzantă într-un fel. Imaginea face parte dintr-o filmare din emisiunea reality – Real Housewives din Beverly Hills (sezonul doi), atunci când una dintre protagonistele show-ului, Taylor Armstrong a avut o confruntarae destul de dură cu colega sa de distribuție, Camille Grammer.

Taylor tocmai îi povestise prietenei sale despre soțul ei abuziv. Apoi, Camille a fost filmată bârfind cu alții despre asta, ceea ce ar fi făcut-o pe Taylor să se enerveze și să se îngrijoreze, pentru c[ că fiind vorba despre un reality show, era evident că toată lumea va afla. La scurt timp după acuzațiile de abuz și după ce Taylor a depus actele pentru divorț, soțul ei s-a sinucis. Cu toate acestea, văzând popularitatea în creștere a memăi din care fără să fi cerut face parte, ea spune că nu e neapărat supărată că imaginea sa a fost folosită. Taylor a postat pe Twitter spunând: „Acesta este trecutul meu iar acum am o căsnicie cu adevărat sănătoasă, fericită. Lucrez pentru adăposturile pentru femei care au suferit din cauza violenței domestice și sprijin victimele.”

Pisica din memă se numește Smudge. Smudge a devenit foarte cunoscut atunci când poza în care se așeza la masă, a rămas nedumerit de oferta vegetariană din farfurie. O poză cu titlul: „nu-i plac legumele” a fost postată pe Tumblr de către stăpâna sa. Un an mai târziu, stăpâna lui Smudge i-a făcut o pagină specială de Instagram, iar @smudge_lord are acum 1,1 milioane de urmăritori. Contul este reprezentat în principal de imagini cu Smudge și mâncarea lui.

Prima utilizare cunoscută a celor două imagini împreună a fost un tweet postat de utilizatorul cu numele @MISSINGEGIRL care a postat cele două imagini alăturate. Mema originală are doar 77 de retweet-uri și 274 de aprecieri.

Articole asemanatoare
femeie
Fiecare femeie se transformă, în final, în mama ei. De la ce vârstă începe procesul
copii
Femeile care au mai mulți copii îmbătrânesc mai greu?
femeie
Declarație controversată: Femeile cu vârsta peste 50 de ani sunt prea bătrâne să fie iubite
Răspunsul repetat dat de Lady Gaga despre Bradley Cooper a fost memificat pe Twitter

Comenteaza acest articol

Poveștile din spatele memăi cu femeia care țipă la pisica alba nedumerită

by Dora Constantinovici   1 min
0