Home > Lifestyle > Poza care a facut INCONJURUL LUMII! Ce a facut aceasta pisica pentru puii ei: “Multi oameni nu ar fi in stare de ASA CEVA”

Poza care a facut INCONJURUL LUMII! Ce a facut aceasta pisica pentru puii ei: “Multi oameni nu ar fi in stare de ASA CEVA”

Poza alaturata a facut inconjurul lumii si a strans in scurt timp zeci de mii de like-uri si comentarii pe retelele de socializare.

In imagine se poate observa o pisica intr-o stare deplorabila, care sta alaturi de cei 5 pui ai ei. Va intrebati ce a patit? Aceasta isi gasise adapost intr-un garaj din Brooklyn, New York.

La un moment dat, un incendiu a izbucnit din cauze necunoscute. La fata locului au ajuns imediat pompierii, care au inceput sa se lupte cu flacarile. La un moment dat, unul dintre ei a surprins o scena incredibila.

Pisica a trecut prin flacari de 5 ori pentru a-si cara puii in afara garajului care ardea, riscandu-si propria viata. Si-a ars astfel labele, majoritatea blanitei, iar ochii nu si-i mai putea deschide.

Dupa ce a scos si ultimul pui, aceasta i-a mirosit pe fiecare, pentru a verifica daca sunt in viats si sanatosi, dupa care a lesinat. Psicile au fost duse imediat la spital, unde au fost tratate de medicii veterinari.

Articole asemanatoare
Poveștile din spatele memăi cu femeia care țipă la pisica alba nedumerită
Robin Thicke
Casa de 2,4 mil. $ a cântărețului Robin Thicke, făcută scrum în incendiul din California
Julian Assange a primit un ultimatum privind stilul de viață al pisicii sale în ambasada Ecuador
Pisicile între mitul medieval al vrăjitoarelor și stereotipul modern al pisicarei

Comenteaza acest articol

Poza care a facut INCONJURUL LUMII! Ce a facut aceasta pisica pentru puii ei: “Multi oameni nu ar fi in stare de ASA CEVA”

by   1 min
0