Home > Lifestyle > Poza care a facut INCONJURUL LUMII! Ce a facut aceasta pisica pentru puii ei: “Multi oameni nu ar fi in stare de ASA CEVA”

Poza care a facut INCONJURUL LUMII! Ce a facut aceasta pisica pentru puii ei: “Multi oameni nu ar fi in stare de ASA CEVA”

Poza alaturata a facut inconjurul lumii si a strans in scurt timp zeci de mii de like-uri si comentarii pe retelele de socializare.

In imagine se poate observa o pisica intr-o stare deplorabila, care sta alaturi de cei 5 pui ai ei. Va intrebati ce a patit? Aceasta isi gasise adapost intr-un garaj din Brooklyn, New York.

La un moment dat, un incendiu a izbucnit din cauze necunoscute. La fata locului au ajuns imediat pompierii, care au inceput sa se lupte cu flacarile. La un moment dat, unul dintre ei a surprins o scena incredibila.

Pisica a trecut prin flacari de 5 ori pentru a-si cara puii in afara garajului care ardea, riscandu-si propria viata. Si-a ars astfel labele, majoritatea blanitei, iar ochii nu si-i mai putea deschide.

Dupa ce a scos si ultimul pui, aceasta i-a mirosit pe fiecare, pentru a verifica daca sunt in viats si sanatosi, dupa care a lesinat. Psicile au fost duse imediat la spital, unde au fost tratate de medicii veterinari.

Articole asemanatoare
Robin Thicke
Casa de 2,4 mil. $ a cântărețului Robin Thicke, făcută scrum în incendiul din California
Julian Assange a primit un ultimatum privind stilul de viață al pisicii sale în ambasada Ecuador
Pisicile între mitul medieval al vrăjitoarelor și stereotipul modern al pisicarei
Reacţia ULUITOARE a unei pisici: SALVEAZĂ un COPIL din COLŢII unui câine VIDEO

Comenteaza acest articol

Poza care a facut INCONJURUL LUMII! Ce a facut aceasta pisica pentru puii ei: “Multi oameni nu ar fi in stare de ASA CEVA”

by   1 min
0