Tabu
Image default
PEOPLESlider

Poza care le spune lui Harry și Meghan că nu există cale de întoarcere. Ce fotografie a publicat Familia Regală britanică

Familia regală britanică a dezvăluit o nouă fotografie realizată în noaptea dinaintea funeraliilor de stat ale reginei Elisabeta a II-a, luna trecută. Regele Charles al III-lea și regina consoartă apar alături de prințul și prințesa de Wales.

Cei patru zâmbesc pentru aparatul foto în haine de doliu. Primul portret oficial al regelui Charles cu regina consoartă Camilla a fost studiat cu afecțiune și fascinație.

Afecțiune pentru că rareori Charles a părut atât de relaxat într-o fotografie oficială și fascinație pentru că, alături de William și Kate, noul prinț și prințesă de Wales, există câteva indicii asupra prezentului și viitorului monarhiei, notează Daily Mail. Absenți din noul portret sunt Ducele și Ducesa de Sussex – Prințul Harry și Meghan Markle.

Observatorii vor căuta indicii despre orice, de la compoziția și fundalul său până la ceea ce ne spune despre securitatea pe termen lung nu numai a Familiei Regale, ci, mai pertinent, a instituției pe care o reprezintă aceștia.

Fotografia este plină de simbolism, desigur: noul suveran este fotografiat cu fiul și moștenitorul său, în timp ce în spatele lor se profilează un portret al regelui George al III-lea, cel mai longeviv monarh masculin din istoria Marii Britanii.

Dar ceea ce este poate și mai remarcabil este faptul că fotografia a fost făcută în ajunul înmormântării Reginei, când cei patur membri regali erau pe cale să găzduiască o recepție uriașă pentru șefii de stat, inclusiv președintele american Joe Biden, la Palatul Buckingham.

Mesajul, dacă era nevoie de unul, era clar: monarhia merge mai departe, chiar și în momente de mare durere personală, iar puterea ei durabilă constă în continuitatea ei. Cu toate acestea, este, de asemenea, o reamintire a faptului că membrii familiei regale sunt mereu la datorie. Surse din Palat au spus că fotografia a fost făcută pentru a marca un „moment istoric” pentru familie.

Limbajul corpului tuturor celor patru este surprinzător de relaxat. Vorbește despre căldură și acceptare. William și Kate mai înalți pot domina fizic, dar privirea este atrasă de noul rege, un pas mai aproape de cameră și purtând o încredere ușoară. O mână se sprijină confortabil în spatele Camillei, în timp ce cealaltă este băgată lejer în buzunarul jachetei. Dar cel mai grăitor este zâmbetul de pe chipul lui. Este aspectul unui om care nu se lasă descurajat de ceea ce urmează – ci mai degrabă este revigorat de acesta.

ARTICOLE SIMILARE

Netflix | Ce vedem nou în martie

Andreea Damian

Cine este și cum arată iubita lui Vlad Voiculescu. De ce a renunțat la investigațiile jurnalistice

Andreea Damian

După 20 de ani de când a plecat din țară Cătălina Toma încă mai cântă și e la fel de sexy

Tabu Tabu

HPI | Ce este potențialul intelectual ridicat și cum să-l identificăm

Andreea Damian

Dorian Popa, dublu rol de doctor și de nebun într-un nou videoclip

Tabu Tabu

Anda Adam și-a luat mașină de fițe

Tabu Tabu

Scrie un comentariu