Home > Lifestyle > Poza cu Ionut sfasiat de caini a aparut pe Facebook!

Poza cu Ionut sfasiat de caini a aparut pe Facebook!

Chiar tatal baiatului si-a dat acordul ca imaginea sa fie facuta publica.
Au trecut aproape doua luni de cand Ionut Anghel, un copil de doar patru ani, a murit sfasiat de caini in apropiere de Parcul Tei din Bucuresti.

Ceea ce s-a intamplat dupa acest tragic incident, stiti cu totii: de la acuzele aruncate familiei, la razboiul intre oameni pe tema eutanasierii maidanezilor si pana la ipotezele ca baiatul n-ar fi murit sfasiat de maidanezi.

Singurii care au inteles cu adevarat amploarea acestei drame sunt doar cativa oameni, adica cei care l-au vazut pe Ionut fara suflare, sfasiat de coltii animalelor. Pana astazi, doar parintii lui Ionut, politistii, medicii legisti si cativa jurnalisti au vazut si au constientizat oroarea in care un copil a plecat din lumea noastra.
Astazi, insa, s-a intamplat ceva: tatal lui Ionut si-a dat acordul ca o fotografie cu Ionut, realizata la cateva ore dupa moarte, sa fie facuta publica. A ales Facebookul, trimitand imaginea unei prietene, care a postat fotografia. In acest fel, drama unei familii, drama unei societati, a fost impartasita cu fiecare dintre cei care vor da click si vor privi, cateva secunde, catre Ionut Anghel.
ionut 2

Articole asemanatoare
Facebook
Facebook lansează serviciul de cumpărături online
social media
14 celebrități care nu folosesc Social Media
Stephen King
Stephen King a renunțat la Facebook. Marea îngrijorare a autorului
Hillary Clinton spune că Facebook „trebuie să plătească” pentru reclamele false

Comenteaza acest articol

Poza cu Ionut sfasiat de caini a aparut pe Facebook!

by   1 min
0