Home > Lifestyle > Poza cu Ionut sfasiat de caini a aparut pe Facebook!

Poza cu Ionut sfasiat de caini a aparut pe Facebook!

Chiar tatal baiatului si-a dat acordul ca imaginea sa fie facuta publica.
Au trecut aproape doua luni de cand Ionut Anghel, un copil de doar patru ani, a murit sfasiat de caini in apropiere de Parcul Tei din Bucuresti.

Ceea ce s-a intamplat dupa acest tragic incident, stiti cu totii: de la acuzele aruncate familiei, la razboiul intre oameni pe tema eutanasierii maidanezilor si pana la ipotezele ca baiatul n-ar fi murit sfasiat de maidanezi.

Singurii care au inteles cu adevarat amploarea acestei drame sunt doar cativa oameni, adica cei care l-au vazut pe Ionut fara suflare, sfasiat de coltii animalelor. Pana astazi, doar parintii lui Ionut, politistii, medicii legisti si cativa jurnalisti au vazut si au constientizat oroarea in care un copil a plecat din lumea noastra.
Astazi, insa, s-a intamplat ceva: tatal lui Ionut si-a dat acordul ca o fotografie cu Ionut, realizata la cateva ore dupa moarte, sa fie facuta publica. A ales Facebookul, trimitand imaginea unei prietene, care a postat fotografia. In acest fel, drama unei familii, drama unei societati, a fost impartasita cu fiecare dintre cei care vor da click si vor privi, cateva secunde, catre Ionut Anghel.
ionut 2

Articole asemanatoare
social media
Dependența de social media este asemănătoare cu adicția de droguri
Licitație
Cazul fetei scoasă la licitație pe Facebook pentru căsătorie a revoltat organizațiile internaționale
Ambasada Suediei i-a scos din pepeni pe români, în aceeași zi,cu doar două postări
Facebook ar putea să introducă o nouă criptomonedă cu care să plătească utilizatorii

Loading...

Comenteaza acest articol

Poza cu Ionut sfasiat de caini a aparut pe Facebook!

by   1 min
0