Home > Agenda > Păpușile Anne Geddes, în toate lanțurile de magazine

Păpușile Anne Geddes, în toate lanțurile de magazine

Papușile Anne Geddes, inspirate din creațiile celebrei fotografe cu același nume, se găsesc acum în toate hipermarketurile din țară și în lanțurile de benzinării. În activitatea sa de peste 25 de ani, Anne Geddes s-a dedicat fotografierii bebelușilor în ipostaze care surprind naturalețea și fragilitatea acestora.

Cărțile sale au fost publicate în 83 de țări și s-au vândut în peste 18 milioane de exemplare iar calendarele au avut și ele vânzari de peste 13 milioane de exemplare. În completarea activitătii sale, Anne Geddes a lansat o colecție de păpuși care s-au bucurat de același succes internațional ca toate creațiile sale. În România, papușile Anne Geddes sunt sunt distribuite exclusiv prin Nicoro Trading, importator al brandurilor Bruder, Faro, Maisto și Bburago.

Jucăriile Anne Geddes pot fi cumpărate din lanțurile de distribuție cash&carry: CARREFOUR, CORA, REAL, AUCHAN, KAUFLAND, SELGROS, METRO, rețeaua DIVERTA, magazine de jucării și din benzinăriile OMV, PETROM, PETROM V, ROMEPTROL, AGIP și MOL.

Mămicile care vor să-și alinte copiii cu cele mai originale papuși vor avea la dispoziție, din această vară, un site dedicat Anne Geddes în limba română, unde vor gasi toate colecțiile disponibile în Romania. Site-ul www.anne-geddes.ro va oferi mămicilor posibilitatea să își aleagă păpușile preferate pentru micuții lor și vor putea afla mai multe despre activitatea celebrei fotografe.


Loading...

Comenteaza acest articol

Păpușile Anne Geddes, în toate lanțurile de magazine

by realitatea   1 min
0