Tabu
Image default
FASHION Slider

Prada Holiday ne transportă într-o lume de vis pe măsură ce Crăciunul se apropie

Ca un vis de iarnă, așa descriu creatorii gama de accesorii din colecția Prada Holiday 2021 pentru sezonul sărbătorilor.

A Midwinter’s Night Dream – acesta este numele campaniei video care tocmai a fost dezvăluită de Prada. Într-un mini-film exclusiv, Prada oferă o experiență cinematografică pasionaților fr imagini frumoase. Inspirată de peisajul estetic de vis al cinematografiei și de posibilitățile nesfârșite pe care le oferă, colecția vă oferă accesorii prêt-à-porter, genți și pantofi în nuanțe clasice de alb, argintiu și negru pentru a vă completa ținutele.

Pentru a-și finaliza campania, Casa a apelat la o distribuție de cinci stele, printre actorii de la Hollywood Julia Garner (Ozark, The Assistant, Inventing Anna ), Shira Haas (Unorthodox, Asia), Louis Partridge (Pistol, Enola Holmes) și Taylor Russell (Waves, Bones & All). Descoperim noutăți Prada în acest scurtmetraj care arată ca un trailer de film. Casa italiană care a reușit să cristalizeze fuziunea și granița estompată dintre cinema și modă.

Accesorii

Accesorizarea este o necesitate pentru orice siluetă. Anul acesta, uitați de nuanțele nesfârșite de roșu, verde și auriu: Prada rămâne fidelă culorilor sale neutre și clasice – știind cum să vă facă să străluciți puternic la petreceri. Pălării, bentițe negre cu paiete, dar și cercei orbitori vor flata ținutele în acest sezon.

Genți

Gențile mini sunt mai la modă ca niciodată. La fel ca și în cazul accesoriilor, gențile Prada din această iarnă sunt cu sclipici și paiete – creând un joc inteligent de texturi, perfect pentru a trezi orice siluetă. Modelul Cleo este îmbrăcat cu totul în strasuri.

Pantofi

Tocurile stiletto și pantofii cu talpă groasă rămân în fruntea tendinței în această iarnă. Prada nu face excepție de la regulă cu modelele sale. Disponibili în culori măgulitoare, argintiu și negru, pantofii Maison sunt tot ce ai nevoie pentru a trece cu stil sezonul de iarnă.

ARTICOLE SIMILARE

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au avut o nuntă vegetariană

Andreea Damian

Apple și Google își unesc puterile pentru a învinge coronavirusul

Andreea Damian

O spectaculoasa traditie regasita la Saptamana Modei de la Londra

realitatea

„Pacientul din Londra” devine a doua persoană vindecată de virusul HIV

Andreea Damian

H&M luptă împotriva SIDA

realitatea

Femei celebre care nu-și ascund semnele vârstei și arată uimitor

Andreea Damian

Scrie un comentariu