Home > Agenda > stiri > Preda Publishing lanseaza Prizonier in Carpati

Preda Publishing lanseaza Prizonier in Carpati

Preda Publishing anunta lansarea in limba romana, a uneia dintre cele mai tulburatoare povesti de supravietuire scrise vreodata, poveste preluata de Animal Planet intr-un documentar zguduitor din seria I Shoudn’t Be Alive: Avalanche of Terror.

Pe 5 ianuarie 2003, Ken Jones, fost membru al trupelor speciale britanice, este prins intr-o avalansa devastatoare in timp ce escalada salbaticia inghetata a Muntilor Fagaras, in incercarea de a atinge cel mai inalt varf din Romania, Varful Moldoveanu. Aruncat de pe o stanca, Jones isi recapata cunostinta doar pentru a se trezi invaluit de intuneric, separat de rucsac si provizii, suferind de hipotermie si prins in menghina unor dureri atroce cauzate de piciorul rupt si bazinul fracturat. Cu degeraturi groaznice si hemoragie interna, Jones reuseste sa se tarasca timp de trei zile pana la un refugiu, doar pentru a descoperi ca greul abia acum urma sa inceapa.

Preda Publishing este o editura unica pe piata romaneasca, dedicata in intregime sportului, in toate formele sale: alergare, ciclism, triatlon, alpinism sau sporturi cu mingea. Fondata in 2011, de un grup de iubitori ai sportului, Preda Publishing promoveaz aun stil de viaţă sănătos, bazat pe miscare, dieta echilibrata si respect pentru natura.

Articole asemanatoare
Cea mai scandaloasa FOTO din sport in 2014!
Crina Coco Popescu

1 Response

  1. Pingback : Preda Publishing lanseaza Prizonier in Carpati | Femininne

Comenteaza acest articol

Preda Publishing lanseaza Prizonier in Carpati

by   1 min
1