Tabu
Image default
lifestyle

Premieră pe piața de carte și de reviste din România!

Premieră in România: o editură prestigioasă se angajează să publice într-o colecție de succes o carte înainte ca aceasta să fie scrisă și să i se cunoască autorul.
Unul dintre cele mai mari proiecte editoriale realizate la noi in țară: un roman chick-lit va fi scris de mai mulți autori, va fi promovat timp de un an, va avea un site special pe web și va fi publicat de o editură de renume într-o colecție de gen!

Proiectul este inițiat de Tabu.rocel mai curajos site pentru femei – care le oferă cititoarelor sale șansa de a deveni scriitoare.

Cum se va scrie romanul Tabu?
Cu sprijinul unui editor de la Editura Humanitas Fiction a fost creat un personaj pe nume Liza, personajul principal al romanului chick-lit, și a fost prezentat publicului pe site-ul www.tabu.ro.

În perioada 24 aprilie 2008 – 5 iunie 2009, cititoarele noastre sunt invitate lună de lună să continue aventurile Lizei, adăugând capitole noi la un roman care se scrie în timp real și poate fi citit de toata lumea. Pentru a participa la acest proiect curajos, cititoarele noastre sunt invitate să se înregistreze pe site, să citeasca atent si să respecte regulamentul de desfășurare, să țină cont de indicațiile editoriale care se regăsesc pe site-ul www.tabu.ro și … să scrie.

Romanul nostru, primul chick-lit românesc, va avea… 15 capitole incitante și va fi publicat în colecția „Cocktail“ a Editurii Humanitas Fiction.

Iată câteva detalii despre Liza, eroina romanului
, care, nici nu se putea altfel, lucrează la o revista glossy. Liza e tânără, haioasă si talentată. E jurnalistă de lifestyle la Buzz Magazin, dar și mâna dreaptă (de voie, de nevoie) a Ellei Simone, o scorpie blondă deghizata în înger salvator in fața șefilor de la Exclusiv Media (colosul care a preluat trustul de presa din care face parte si Buzz Magazine). Liza trece printr-un moment crucial al vieții, când zilele lungi de la birou sunt mult prea solicitante și aberante, aerele de divă ale Ellei (căreia îi scrie articolele) sunt din ce in ce mai greu de suportat, iar via’a ei personală e dată peste cap de o logodnă care nu-i intră nicicum în calcule.
Imprevizibilul se întampla atunci când, neliniștită că ar trebui să se prezinte pe ultima sută de metri la un eveniment monden de extremă importanță, Liza provoacă un jenant incident in fața liftului companiei, incident care-l introduce in scenă pe Alex, un bărbat misterios. Aici se rupe firul epic, iar noi abia asteptăm să citim continuarea în capitolele trimise de cititoarele noastre.

Chiar dacă romanul Tabu se va scrie pe site-ul www.tabu.ro, în fiecare lună vom publica în revista un rezumat al acțiunii aventurilor Lisei până în prezent, precum și fragmente din capitolele trimise de scriitoarele tabu!

ARTICOLE SIMILARE

Jay Z e înnebunit după Adele

realitatea

Eva Longoria a dat faliment

realitatea

“SUNT FERICITA!” Declaratia ANDREEI MARIN despre relatia cu medicul turc!

Oana Zavoranu a ajuns la urgenta! Suspecta de sinuzita cu sindrom meningeal

Ea este cumnata Simonei Patruleasa!

Jermaine: Michael ar trebui să fie lăsat singur în lumea lui…Neverland

realitatea

Scrie un comentariu