Tabu
CULTURESlider

Premieră regală pentru ultimul film „James Bond” cu Daniel Craig

Ultimul film „James Bond” cu Daniel Craig în rolul Agentului 007 a avut premiera mondială marţi seară, la Londra, în prezenţa ducilor de Cambridge şi a prinţului Charles, precum şi a numeroase staruri.

Evenimentul de la Royal Albert Hall a avut loc 18 luni mai târziu decât dusese stabilit iniţial, din cauza pandemiei, potrivit BBC. „No Time To Die” este al 25-lea lungmetraj din franciză şi al cincilea cu Daniel Craig în rol principal. El a declarat pentru BBC Radio 5 că rolul a fost „incredibil de important pentru cinema şi istorie şi greutatea asta a fost pe umerii mei un timp. Am fost incredibil de norocos. Sunt incredibil de mândru, dar e momentul să merg mai departe”.

Lungmetrajul va rula în cinematografele din Europa începând din 30 septembrie. În Statele Unite, el va fi lansat pe 8 octombrie.

Două generaţii din familia regală au venit la premieră. Ducilor de Cambridge li s-au alăturat prinţul Charles şi Camila Parker-Bowles, ducesa de Cornwall. Actriţa Naomie Harris, care interpretează rolul Moneypenny pentru a treia oară, a spus că a fost „o seară emoţionantă” tocmai pentru că este ultimul „James Bond” al lui Craig. Proiecţia pentru weekendul de debut, la nivel internaţional, este de 90 de milioane de dolari, potrivit Variety.

Actriţa Lashana Lynch s-a alăturat acum distribuţiei, în rolul noului agent secret Nomi, şi a spus că introducerea acestui personaj este un pas înainte pentru franciza controlată de Barbara Broccoli şi Michael J. Wilson. Broccoli a declarat anterior galei că discuţiile legat de succesorul lui Craig vor începe anul viitor.

Biletele pentru proiecţiile „No Time To Die” au fost puse în vânzare în urmă cu o săptămână, iar în Marea Britanie au fost vândute, până luni, peste 175.000. Producţia „Nu e vreme de murit/ No Time to Die” cu buget de 200 de milioane de dolari este regizată de Cary Joji Fukunaga. Din distribuţie fac parte Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armas, Ben Whishaw şi Christoph Waltz.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată Mara Bănică, după ce a suferit o nouă intervenție estetică la față 

Andreea Damian

Emily Burghelea a ajuns din nou la spital. Riscă să ajungă pe masa de operație

Andreea Damian

O săptămână până la concertul Madonnei!

realitatea

ALERTĂ: Cercul Arctic este cuprins de flăcări și asta se vede din spațiu

realitatea

Afla cum ar fi bine sa discuti cu copilul tau despre sex

realitatea

O frescă erotică despre legenda greacă a Ledei și lebedei a fost găsită la Pompei

realitatea

Scrie un comentariu