Tabu
Image default
CULTURE Slider

Premiile Grammy 2021. Gala, amânată din cauza epidemiei din LA. Data anunțată de organizatori

Premiile Grammy 2021 au fost amânate din cauza preocupărilor legate de coronavirus, spun organizatorii, citați de BBC. Ceremonia, una dintre cele mai importante din industria muzicală, urma să aibă loc pe 31 ianuarie, la Staples Center din Los Angeles.

Evenimentul va avea loc acum pe 14 martie, din cauza numărului crescut de infecții xu Xocis-19 din Los Angeles și statul California.

Beyoncé, Taylor Swift și Dua Lipa au cele mai mult nominalizări pentru premiile din acest an, care au fost anunțate în noiembrie.

„Nimic nu este mai important decât sănătatea și siguranța celor din comunitatea noastră muzicală și a sutelor de oameni care lucrează neobosit la producerea spectacolului”, se arată într-o declarație a Recording Academy, care organizează Premiile Grammy.

Nu este clar dacă actorul și comedianul Trevor Noah, care urma să găzduiască spectacolul, va participa în continuare la ceremonia din acest an.

Organizația din spatele premiilor a anunțat anterior că ediția din acest an va fi în mare parte virtuală, potrivit agenției de știri AFP, deși nu au fost publicate alte detalii.

Multe ceremonii majore de premiere au trebuit să se mute online de când pandemia a ajuns în SUA anul trecut. Vestea vine pe măsură ce sezonul de premiere al filmelor se pregătește, Oscarurile din acest an fiind deja mutate pe 25 aprilie, în speranța că pandemia va dispărea. Alte gale precum Globurile de Aur și BAFTA au fost, de asemenea, amânate.

Statul american California a fost deosebit de afectat de răspândirea coronavirusului, lucrătorilor din ambulanță din Angeles cerându-li-se să nu transporte pacienții cu șanse extrem de mici de supraviețuire la spital.

ARTICOLE SIMILARE

Ketchup-ul ar putea preveni această formă de cancer, frecventă la români

Andreea Damian

Michael Jackson, târât într-un nou conflict, la 9 ani de la moartea sa

Andreea Damian

Thievery Corporation, azi , la Sala Palatului

realitatea

5 motive pentru care iti este mereu foame – partea a III-a

realitatea

Stiai ce inseamna curajul?

realitatea

Toamna designerilor români: 3 branduri, 3 stiluri diferite

Andreea Damian

Scrie un comentariu