Tabu
Image default
FASHIONSlider

Premiul LVMH ⎥ Semifinaliștii pot fi votați online

Concursul dedicat tinerilor creatori de modă, organizat de grupul de lux LVMH, beneficiază acum și de o platformă digitală prin intermediul căreia puteți vota, până pe 11 aprilie, candidatul favorit care se înscrie în cursa pentru marele premiu din acest an. 

O semifinală online

A opta ediție a Premiului LVMH aduce o opțiune nouă, adaptată condițiilor speciale cauzate de actuala pandemie. În acest an, publicul este invitat în mediul online, în perioada 6 — 11 aprilie, să-și voteze creatorul de modă preferat dintr-o listă de peste 1900 de candidați care provin din 110 țări. 

Grație acestei opțiuni, veți avea ocazia să vă alăturați experților din industria modei, un juriu exclusivist, format din 60 de membri, printre care se numără jurnaliști de talie mondială, pasionați de fashion, stiliști și celebrități precum Léa Seydoux și Bella Hadid. 

„Această semifinală se va desfășura exclusiv online, iar noi ne dorim ca ea să fie accesibilă unui număr cât mai mare de oameni.”, a explicat Delphine Arnault, directoarea executivă a LVMH și vice-președintele de la Louis Vuitton. „Pentru prima dată, Premiul LVMH va da cuvântul publicului.”, a adăugat aceasta.

Delphine Arnault

Printre candidații acestei ediții speciale se numără și nume deja cunoscute în industria modei precum: Charles de Vilmorin, care a făcut senzație la ultimul eveniment Paris Couture Week, fiind ulterior numit în funcția de director artistic la Rochas; Christopher John Rogers, care a conceput ținuta purtată de Kamala Harris la învestirea sa în funcția de vicepreședinte al S.U.A.; Bianca Saunders, creatoarea de modă din Marea Britanie ale cărei colecții de haine pentru bărbați au devenit din ce în ce mai râvnite atât de cumpărători, cât și de întreaga industrie fashion. 

„Toți semifinaliștii integrează în viziunea lor creativă un demers responsabil: utilizarea de materiale inovatoare și tradiționale, upcycling, recurgerea la fibre reciclate, creații locale și de artizanat. Aceste inițiative au o influență decisivă asupra industriei de modă și de lux.”, a mai specificat Delphine Arnault.

O finală mult așteptată

Înaintea sezonului de vară, cei opt finaliști se vor întâlni cu prestigiosul juriu, compus din directorii artistici ai grupului LVMH: Nicolas Ghesquière de la Louis Vuitton, Maria Grazia Chiuri de la Dior, Jonathan Anderson de la Loewe, Kris Van Assche de la Berluti. 

Fericitul câștigător al premiului cel mare va beneficia, timp de un an, de o experiență de mentorat personalizată de echipele LVMH și de o recompensă în bani în valoare de 300 000 de euro. De asemenea, o altă distincție care se oferă în acest an este Premiul Karl Lagerfeld, în valoare de 150 000 de euro, iar câștigătorul lui va fi sprijinit, pe o perioadă limitată de timp, de grupul LVMH. 

ARTICOLE SIMILARE

Scarlett Johansson pentru Mango P/V 2010

realitatea

Cum arătau starurile la prima lor apariție pe covorul roșu

Andreea Damian

Îți speli părul la duș? Iată de ce trebuie să renunți la acest obicei

Andreea Damian

Trend Alert: Denimul rupt

realitatea

Giorgio Armani nu cunoaște criza

Ciocîrlan

Cardi B le sfătuiește pe adolescente să nu fumeze pentru a arăta „cool”

Andreea Damian

Scrie un comentariu