Tabu
Image default
FASHIONSlider

Premiul LVMH 2021 ⎥ Au început înscrierile la concursul pentru tineri designeri

În fiecare an, grupul de lux LVMH organizează un concurs dedicat tinerilor creatori de modă. Aviz celor interesați: au început înscrierile pentru competiția din 2021!

Luni s-au deschis înscrierile pentru cea de-a opta ediție a concursului organizat anual de grupul de lux LVMH și adresat tuturor creatorilor de modă care au sub 40 de ani și au realizat deja cel puțin două colecții prêt-à-porter pentru femei, bărbați sau unisex. Dosarul de înscriere poate fi depus exclusiv online pe site-ul www.lvmhprize.com până duminică, 28 februarie. 

În 2020, din cauza pandemiei de coronavirus, nu a fost desemnat niciun câștigător al marelui premiu în valoare de 300 000 €, fiindcă finala competiției nu a mai putut fi organizată. În schimb, suma a fost împărțită în mod egal celor opt finaliști. 

Fericitul câștigător din acest an va beneficia atât de un stadiu de mentorat personalizat de echipele LVMH, cât și de un premiu în bani, în valoare de 300 000 €, la fel ca în anii precedenți. O altă distincție care se acordă în cadrul competiției este premiul Karl Lagerfeld, în valoare de 150 000 € și care vine la pachet cu sprijinul profesional oferit câștigătorului de echipele LVMH pe o perioadă de 12 luni. 

Grupul LVMH, liderul mondial al brand-urilor de lux, este angajat în diferițe acțiuni de mecenat ca premiul Andam, Festivalul Internațional de Modă și Fotografie de la Hyères și deține chiar și un parteneriat cu prestigioasa școală londoneză Central Saint Martins College of Arts and Design, susținând creația emergentă într-un context economic dificil ca cel al actualei pandemii. 

Din cauza crizei sanitare, semifinala concursului, care se desfășura, de obicei, în timpul Fashion Week la centrul LVMH din avenue Montaigne, Paris, în fața a peste 50 de experți internaționali, va avea loc, în mod excepțional, în cadrul unui forum digital, în perioada 6 – 11 aprilie 2021.

Cu toate acestea, sperăm ca decernarea premiilor să fie posibilă în prezența celui mai exigent juriu din lumea modei, din care vor face parte directorii artistici ai LVMH: Nicolas Ghesquière, designer-ul din spatele colecțiilor pentru femei de la Louis Vuitton, Virgil Abloh, creatorul universului masculin al LV, Kim Jones de la Dior și Fendi, Stella Mc Cartney și chiar Rihanna pentru a-i menționa doar pe câțiva dintre aceștia. 

sursa: Le Figaro 

ARTICOLE SIMILARE

Marithe et Francois Girbaud in Romania

realitatea

Distrează-te ca-n filme în cazinourile online cu personaje de Hollywood

Tabu Tabu

Acum și Jon Bon Jovi spune lucruri răutăcioase despre Kim Kardashian

Andreea Damian

Cea mai sexy femeie de pe planetă a devenit mămică

Andreea Damian

O companie chineză ar fi scăpat pe internet datele reale ale epidemiei cu coronavirus din China

Andreea Damian

Două greșeli frecvente de machiaj care te fac să pari obosită

Andreea Damian

Scrie un comentariu