Tabu
Image default
HobbyLIFESTYLE

Presară bicarbonat de sodiu pe saltea. Motivul te va pune pe gânduri

Patul este locul unde ne petrecem mai bine de un sfert din viață. De aceea trebuie să alegem o saltea potrivită pentru noi. Ce nu știai poate este că medicii ne recomandă s-o schimbăm o dată la 7-8 ani. Motivul? Adună murdărie, sudoare, celule de piele moartă, praf și mirosuri neplăcute, care ne pot pune în pericol sănătatea.

Așadar, e clar faptul că trebuie să curățăm salteaua destul de des. Cum putem îndepărta cele enumerate mai sus? Cu ajutorul bicarbonatului. Aspiră întreaga saltea apoi, folosind o sită, împrăștie uniform un pachet de bicarbonat de sodiu (poți adăuga, dacă vrei, 10-15 picături de ulei esențial) pe întreaga suprafață. Lasă salteaua acoperită atfel timp de câteva ore – de preferabil chiar o zi întreagă, apoi aspiră din nou cu atenție.

Odată cu acesta, vor fi absorbite toate impuritățile și mirosurile neplacute și vei avea o saltea ca nouă.

Dar de ce să optezi pentru bicarbonat de sodiu și nu la serviciile unei curătățorii profesionale? Bicarbonatul este ieftin, nu e toxic, absoarbe mizeria și mirosurile neplăcute, poate înlocui cu succes multe produse de curățenie și omoară cu succes multe microorganisme.

Cei de la Little Things au descoperit un tutorial în care sunt prezentate metode simple, sigure și naturale prin care salteaua patului poate fi menținută curată. Realizatoarea materialului video, Melissa Maker, este preocupată de curățenia căminului său, motiv pentru care a căutat numeroase soluții rapide pentru întreținerea casei.

Urmărind videoclipul de mai jos vei afla informații prețioase despre modul în care trebuie întreținută o saltea de pat.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

BAIATUL Clejanilor desfigurat de o farsa sinistra!

S-a aflat! CINE e tatal copilului pe care-l face OANA LIS!

Nu a mai vazut-o de 9 luni! Mesajul Monicăi Gabor pentru fiica ei

Ateliere pe care merita sa le urmezi in lunile de toamna

realitatea

Fotografie cu Sorin Onisor – Moldova (episodul 3)

realitatea

Politicienii locomotive din România care conduc trenurile spre dreapta semnalizând stânga

2 comentarii

Scrie un comentariu