Home > Hobby > Presară bicarbonat de sodiu pe saltea. Motivul te va pune pe gânduri

Presară bicarbonat de sodiu pe saltea. Motivul te va pune pe gânduri

saltea

Patul este locul unde ne petrecem mai bine de un sfert din viață. De aceea trebuie să alegem o saltea potrivită pentru noi. Ce nu știai poate este că medicii ne recomandă s-o schimbăm o dată la 7-8 ani. Motivul? Adună murdărie, sudoare, celule de piele moartă, praf și mirosuri neplăcute, care ne pot pune în pericol sănătatea.

Așadar, e clar faptul că trebuie să curățăm salteaua destul de des. Cum putem îndepărta cele enumerate mai sus? Cu ajutorul bicarbonatului. Aspiră întreaga saltea apoi, folosind o sită, împrăștie uniform un pachet de bicarbonat de sodiu (poți adăuga, dacă vrei, 10-15 picături de ulei esențial) pe întreaga suprafață. Lasă salteaua acoperită atfel timp de câteva ore – de preferabil chiar o zi întreagă, apoi aspiră din nou cu atenție.

Odată cu acesta, vor fi absorbite toate impuritățile și mirosurile neplacute și vei avea o saltea ca nouă.

Dar de ce să optezi pentru bicarbonat de sodiu și nu la serviciile unei curătățorii profesionale? Bicarbonatul este ieftin, nu e toxic, absoarbe mizeria și mirosurile neplăcute, poate înlocui cu succes multe produse de curățenie și omoară cu succes multe microorganisme.

Cei de la Little Things au descoperit un tutorial în care sunt prezentate metode simple, sigure și naturale prin care salteaua patului poate fi menținută curată. Realizatoarea materialului video, Melissa Maker, este preocupată de curățenia căminului său, motiv pentru care a căutat numeroase soluții rapide pentru întreținerea casei.

Urmărind videoclipul de mai jos vei afla informații prețioase despre modul în care trebuie întreținută o saltea de pat.

 

 

Articole asemanatoare
Aplică acest amestec pe pielea de la subraț. Vei vedea rezultatele după numai o zi
Salteaua Pikolin – Confort de 5 stele pentru un somn odihnitor
Vica Blochina slăbeşte cu bicarbonat de sodiu. Vezi reteta ei accesibila oricui

Presară bicarbonat de sodiu pe saltea. Motivul te va pune pe gânduri

by Andreea Damian   1 min
2