Tabu
Image default
Hobby LIFESTYLE

Presară bicarbonat de sodiu pe saltea. Motivul te va pune pe gânduri

Patul este locul unde ne petrecem mai bine de un sfert din viață. De aceea trebuie să alegem o saltea potrivită pentru noi. Ce nu știai poate este că medicii ne recomandă s-o schimbăm o dată la 7-8 ani. Motivul? Adună murdărie, sudoare, celule de piele moartă, praf și mirosuri neplăcute, care ne pot pune în pericol sănătatea.

Așadar, e clar faptul că trebuie să curățăm salteaua destul de des. Cum putem îndepărta cele enumerate mai sus? Cu ajutorul bicarbonatului. Aspiră întreaga saltea apoi, folosind o sită, împrăștie uniform un pachet de bicarbonat de sodiu (poți adăuga, dacă vrei, 10-15 picături de ulei esențial) pe întreaga suprafață. Lasă salteaua acoperită atfel timp de câteva ore – de preferabil chiar o zi întreagă, apoi aspiră din nou cu atenție.

Odată cu acesta, vor fi absorbite toate impuritățile și mirosurile neplacute și vei avea o saltea ca nouă.

Dar de ce să optezi pentru bicarbonat de sodiu și nu la serviciile unei curătățorii profesionale? Bicarbonatul este ieftin, nu e toxic, absoarbe mizeria și mirosurile neplăcute, poate înlocui cu succes multe produse de curățenie și omoară cu succes multe microorganisme.

Cei de la Little Things au descoperit un tutorial în care sunt prezentate metode simple, sigure și naturale prin care salteaua patului poate fi menținută curată. Realizatoarea materialului video, Melissa Maker, este preocupată de curățenia căminului său, motiv pentru care a căutat numeroase soluții rapide pentru întreținerea casei.

Urmărind videoclipul de mai jos vei afla informații prețioase despre modul în care trebuie întreținută o saltea de pat.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

ANTONIA prinsa in pat cu un barbat ciudat! NU e Alex Velea!

CUTREMUR LA PRO TV! Horia Brenciu pleaca la Antena 1?

Cum se schimba corpul tau la a doua sarcina

realitatea

Reactia Laviniei Parva dupa ce Sore a fost surprinsa iesind din casa lui Stefan Banica!

ANDA ADAM – implicata intr-o noua relatie cu un barbat misterios! FOTO!

In timp ce Ramona se distreaza, Monica Gabor e la pamant! “Dumnezeu mi-a rupt inima”

2 comentarii

Trucuri pentru curățenia de primăvară. Pregătește-ți casa pentru Paște! – Stiri mobil stiri realitatealive stiri video stiri online 28 March 2018 at 10:13

[…] orice murdărie de pe salteaua patului cu bicarbonat de sodiu (vezi aici trucul). Acest truc funcționează și pe covoare. Stergeți și redați lustrul oglinzilor din […]

Răspunde

Scrie un comentariu