Home > Lifestyle > E OFICIAL! Presedintele fuge noaptea cu scuterul la amanta! Adesea, ii aduce croissante! “L’Amour, toujours!”

E OFICIAL! Presedintele fuge noaptea cu scuterul la amanta! Adesea, ii aduce croissante! “L’Amour, toujours!”

Daca asta s-ar intampla in Romania, oare ar eclipsa triunghiul amoros Slav-Bianca-Cristea? Se intampla. In Franta. Nu e chiar prima oara. Si Francois Mitterand a avut o fiica secreta dintr-o asemenea relatie. Dar s-a aflat tarziu, iar paparazzi nu l-au surprins pe presedinte fugind noaptea din palat …cu scuterul, pentru a ajunge in bratele iubitei. (Ceea ce ne aminteste accidentul de motocicleta al premierului, pe atunci, Tariceanu…) Ei bine, Francois Hollande a fost prins si surprins. Potrivit revistei Closer, presedintele francez Francois Hollande ar avea o relatie amoroasa cu actrita Julie Gayet. (Intr-un show tv se fac deja bancuri pe tema asta!)

Publicatia anunta aceasta idila cu titlul “Iubirea secreta a presedintelui”, povestea lor fiind detaliata intr-un dosar prezentat pe sapte pagini, anunta Le Point. “In jurul Anului Nou, presedintele, care avea o casca pe cap, a plecat pe scuter pentru a se intalni cu actrita in apartamentul ei, unde are obiceiul sa isi petreaca noptile”, se anunta pe site-ul publicatiei Closer.

Revista ridica si problema securitatii sefului statului, mai ales ca a fost insotit doar de o singura garda de corp, care “pastreaza secretul intalnirilor cu actrita si ii aduce chiar si croissante”.

Partenera oficiala a presedintelui francez este jurnalista Valerie Trierweiler. El a mai avut o relatie lunga cu fosta candidata la prezidentiale Segolene Royal, cu care are patru copii.

Valerie Trierweiler ar fi incercat sa impiedice publicarea fotografiilor cu presedintele si actrita, insa eforturile au fost in zadar.

Julie Gayet (41 de ani, divortata, 2 copii, fosta protagonista a unui clip electoral pro-Hollande), starul filmului “Ames de papiers”, a depus plangere in luna martie 2013 pentru identificarea celor care lansasera zvonuri pe Internet legate de relatia sa cu presedintele Francois Hollande.

Dupa anuntul publicarii fotografiilor, Hollande a afirmat ca intentioneaza sa dea in judecata revista Closer, pentru “amestec in treburile intime”, relateaza BBC. NU seamana deloc cu faza aberanta Emil Constantinescu-Rona Hartner-Vadim. Sau cu iubirea “secreta” dintre seful unui serviciu de informatii si iubita lui, ziarista & spioana. Cum Romania nu seamana cu Franta. Dar tot o ginta latina se numeste ca e dela Elysee la Cotroceni, nu? tei

Intr-o carte (“In pat cu domnul Presedinte”), Vladimir Alexe facea inventarul aventurilor sentimentale ilicite ale presedintilor Frantei.

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Presedintele francez Edgar Faure sucomba in plin „sex oral”, chiar la Elysee, pe o canapea, cu amanta, „madame Stenhail”, langa el. Pe care o convoca, de regula, dupa-amiaza. Evident, canapeaua cu pricina a devenit obiect istoric.
Palatul Elysee nu detine, din acest punct de vedere, intaietatea.
Sexul si Triunghiul de aur al Presedintilor Frantei din a V-a Republica (Valery Giscard d’Estaing, Frantois Mitterrand, Jacques Chirac) luasera, cel putin, bunul obicei de a parasi la sfarsitul programului Palatul Elysee si a disparea pur si simplu prin Paris, pe toata perioada noptii.
A ramas celebra Bernadette Chirac care il intreba de zor pe soferul Presedintelui: „Ei bine, domnule, unde crezi ca-si va petrece noaptea sotul meu?”
La tragicul accident al lui Lady Di, ministrul de Interne a incercat o noapte intreaga sa dea de Presedintele Frantei pentru a-i comunica cat mai urgent stirea. Noroc cu evlavioasa Bernadette, cea care a tinut locul sotului ei si a dirijat operatiunile (Gurile rele spun ca in calitate de conducator al filierei franceze „OPUS DEI”)
Altadata, un sofer de la o autocamioneta cu lapte, care facea aprovizionarea noaptea,  alerta politia pariziana asupra unui Ferrari rosu, care il tamponase. Era 3.00-4.00 dimineata.
Cand politistii au ajuns la fata locului, din Ferrari a descins amuzat un barbat imbracat sportiv: era Presedintele Frantei, Valery Giscard d’Estaing. Pe cealalta portiera a automobilului a coborat, foarte iritata de incident, simpatica si pistruiata actrita Marlene Jobert. In compania careia Valery Giscard d’Estaing petrecuse toata noaptea. Nu se stie ce au scris in raportul lor politistii.
Se stie doar ca au luat imediat pozitia de drepti in fata Presedintelui, de la care asteptau, cum era si firesc, ordine.
Pana si austerul General Charles de Gaulle, intemeietorul celei de-a V-a Republici a avut – desi n-ati crede – o amanta. E drept ca asta s-a intamplat la sfarsitul primului razboi mondial, cand Charles de Gaulle era mai tanar. Amanta lui Charles de Gaulle era o aristocrata poloneza, in palatul careia s-a consumat idila franco-poloneza.
Presedintele Frantois Mitterrand si-a petrecut o viata alaturi de familia sa secreta, extra-conjugala, acordand familiei oficiale cate un weekend. La funeralii insa a tinut testamentar sa fie prezenta si a doua sa familie, alaturi de cea oficiala.

Articole asemanatoare
PRESEDINTELE s-a despartit!

Loading...

1 Response

  1. Pingback : PRESEDINTELE ii duce CROISSANTE amantei! | Bucătăria pentru toți

Comenteaza acest articol

E OFICIAL! Presedintele fuge noaptea cu scuterul la amanta! Adesea, ii aduce croissante! “L’Amour, toujours!”

by realitatea   2 min
1