Tabu
FASHION

Preţul fabulos cu care se vinde o rolă de bandă adezivă pe care scrie Balenciaga

Balenciaga șochează din nou: casa de modă de lux a lansat un accesoriu care se folosește cel mai adesea în depozitele magazinelor online.

Astfel, cea mai nouă colecție a cunoscutei case de modă include o brățară formată dintr-o clasică rolă de bandă adezivă, ce poate fi achiziționată în mod obișnuit din orice supermarket.

Cu o deosebire, însă: benzile adezive din comerțul destinat marelui public nu au imprimate logo-ul Balenciaga. Prețul de 3.000 de euro cu care se vinde acest accesoriu de brand îl face prohibitiv pentru buzunarele celor mai mulți oameni.

Reacțiile pe internet nu s-au lăsat așteptate.

Într-un videoclip TikTok, popularul cont @highsnobiety i-a întrebat pe followeri dacă ar cumpăra noua brățară Balenciaga, indiferent dacă folosesc sau nu banda adezivă în viața de zi cu zi.

Reacțiile acestora au oscilat între umor și consternare.

„Balenciaga tocmai a făcut curățenia anuală în sertarul cu vechituri”, a estimat un utilizator al rețelei sociale cu contul @leviss3875, în timp ce un altul, @toni.montana97, crede că „Balenciaga este un experiment social prin care bogaților li se vând nimicuri fără sens”.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Vanessa Paradis în revista Interview de noiembrie

realitatea

Pandemia a schimbat tendințele și felul în care ne îmbrăcăm anul acesta

Andreea Damian

TREND ALERT: Tricouri gaurite

realitatea

Globurile de Aur 2019. Actrițele care au purtat jeans sub rochie și pantofi de 45 $

Andreea Damian

Peachoo+Krejberg / VIDEO de la Paris Fashion Week

realitatea

From Prague Spring to Velvet Revolution

realitatea

Scrie un comentariu