Tabu
Image default
LIFESTYLE

Preţul împăcării: 17.000 de euro! Catrinel Dumitrescu a plătit scump pacea cu băiatul lui Emil Hossu

Amănunte inedite ies la iveală la finalul bătăliei pe averea actorului Emil Hossu. Împăcarea semnată în urmă cu câteva zile pare să fi fost mijlocită de o sumă destul de mare, pe care văduva artistului, Catrinel Dumitrescu, i-a plătit-o lui Dan-Mihai, fiul actorului.

Potrivit spynews.ro, Catrinel Dumitrescu a păstrat casa în care a locuit cu artistul şi maşina familiei. În schimb, Dan-Mihai Hossu a primit mai multe terenuri şi imobile în Maramureş, în comuna Copalnic-Mănăştur, acolo unde sunt rudele din partea tatălui său.
În plus, tânărul va primi şi 17.000 de euro, bani ce reprezintă diferenţa de valoare dintre bunurile celor doi, valoare stabilită prin expertiză.

Neînţelegerile au început la scurt timp după dispariţia lui Emil Hossu. “După decesul tatălui meu, Catrinel Dumitrescu, de 57 de ani, a rămas să locuiască în apartamentul aflat în prezent în litigiu, subsemnatul nemaiavând acces”, scria acesta în unul din actele depuse în instanţă.
Actorul Emil Hossu a decedat pe 25 ianuarie 2012, la vârsta de 70 de ani, în cabina sa de la Teatrul Notarra. Totul s-a întâmplat sub ochii soţiei sale, cu doar câteva minute înainte ca actorul să urce pe scenă. Dan–Mihai este fiul lui Emil Hossu din prima căsătorie, cu violonista Anca Hossu.

ARTICOLE SIMILARE

Alergiile alimentare, boala la modă a secolului XXI

realitatea

Moment incredibil la “Romanii au talent”! Fernando de la Caransebes l-a pocnit pe Mihai Petre

Cum sa te doara in cot (abecedarul indiferentei)

realitatea

Bianca i-a spus lui Botezatu de ce a divorţat de Victor Slav! Motivul e incredibil

Cum să îți organizezi timpul

realitatea

Secret Santa provoacă prea multă „anxietate” în rândul milenarilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu