Home > Agenda > PREZENTA IN COMUNICARE – Arta de a asculta

PREZENTA IN COMUNICARE – Arta de a asculta

Duminica 6 iulie 2014, Astrocafe.ro te invita sa experimentezi un workshop sustinut de Dr. Nicoleta Svârlefus consilier de dezvoltare personala si spirituala certificat, astrolog, speaker inspirational, medic.

Invata sa asculti! Imputerniceste-te si imputerniceste-i pe ceilalti!

O comunicare eficienta incepe cu ascultarea. Daca stim sa ascultam, putem face o insemnata diferenta in viata si relatiile noastre.

Una dintre nevoile universale ale oamenilor este aceea de a fi ascultati, intelesi si validati. Contrar felului in care intelegem noi, deseori, sa ajutam, oferind solutii sau sfaturi, cel de langa noi isi doreste doar sa fie ascultat si lasat sa simta ceea ce simte.

Ajutorul pe care dorim sa-l oferim cuiva incepe inca din momentul ascultarii, cand avem ocazia sa-i aratam ca ne pasa, ca e important si in regula ce simte. Nu-l ajutam cautand solutii pentru el, spunandu-i ce sa simta sau sa nu simta, asumandu-ne noi problemele lui, pentru ca astfel ii luam din putere si nu-i permitem sa fie cine este. Tot astfel, ne lipsim pe noi de putere.

Copilul, parintele, partenerul, prietenul tau are nevoie sa stie ca-ti pasa, mai presus de orice. Si sa ai incredere ca poate sa se descurce singur. Toti avem nevoie sa fim ascultati, sa ne fie validate sentimentele. In felul acesta capatam curaj sa ne deschidem tot mai mult in fata vietii.

Multi oameni se simt responsabili pentru problemele celorlalti, considera ca trebuie sa dea sfaturi, il intrerup pe cel care vorbeste, judeca, cred ca trebuie sa faca mereu ceva in locul celor din jur si se indeparteaza tot mai mult in timp ce fac eforturi sa se apropie. De la lipsa de ascultare si din cauza unei comunicari defectuoase, apar conflictele, neincrederea, teama, distanta si chiar despartirile.

Invatand sa asculti, sa validezi, sa ajuti dand putere si nu lipsind de putere, relatiile pur si simplu infloresc.

Desavarsirea artei de a asculta ne ajuta atat in relatiile personale, cat si in cele profesionale. Oriunde si oricand, putem face o diferenta, daca stim sa ascultam.

Program:

Duminica, 6 iulie 2014, orele 10:30- 18:00, cu pauze de cafea si o pauza mare (1 h) la pranz.

Ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului.

Locatie: Va fi anuntata participantilor.

Investitie:

Inscrierea pana la data de 1 iulie 2014- 150 lei

Inscrierea dupa data de 1 iulie– 175 lei (in limita locurilor disponibile).

*Tariful cu reducere este valabil pentru achitarea integrala pana la data de 1 iulie.

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare si solicitarea formularului de inscriere la:

workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator, asistent si responsabil inscrieri).

Mai multe detalii aici: http://www.astrocafe.ro/evenimente/prezenta-in-comunicare-arta-de-a-asculta-16-februarie-2014-bucuresti

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibila prin achitarea taxei de participare si completarea formularului de inscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Articole asemanatoare
Workshop: Traieste viata pentru care ai fost creat!
Workshop – Recunostinta, Acceptare, Constienta
Celebritati nascute pe 28 martie!
EU POT! – Workshop Inspirational

Comenteaza acest articol

PREZENTA IN COMUNICARE – Arta de a asculta

by   2 min
0