Home > Lifestyle > Prezentatoare TV din Romania …parasita inainte de NUNTA, fiindca avea o aventura cu un fotbalist celebru!

Prezentatoare TV din Romania …parasita inainte de NUNTA, fiindca avea o aventura cu un fotbalist celebru!

daiana anghel 1daiana 2RElatiile cu fotbalisti din Nationala Romaniei dauneaza grav cuplurilor! Se poate ajunge si la masuri radicale, cum ar fi parasirea de catre iubitul oficial chiar inainte de nunta!!!

In urma cu patru luni, Daiana Anghel uimea pe toata lumea cu anuntul ca se marita. Dupa ce a organizat totul pana la cel mai mic detaliu, fosta prezentatoare a fost parasita cu doar trei luni inainte de nunta. Motivul: Ciprian Marica.

Desi avea organizat totul, si-a comandat rochiile de mireasa, doua la numar, a arvunit restaurantul si a ales decoratiunile, toate astea au contat extrem de putin pentru Traian Tamaga care i-a dat papucii Daianei Anghel, fara sa priveasca inapoi. Motivul? Unul extrem de des intalnit, insa foarte grav. Conform ultimelor zvonuri aparute prin oras se pare ca Traian nu doar ca a aflat ca i se pun coarne, dar Daiana a si recunoscut adulterul. Conform surselor www.cancan.ro , blonda isi insela logodnicul cu nimeni altul decat Ciprian Marica.

Sub pretextul ca se ocupa de PR-ul localului si a plajei pe care fotbalistul le detine in statiunea Mamaia, Daiana era in permanenta in compania lui Marica. Ciudat este ca, Traian a fost prevenit de prieteni ca aceasta apropiere nu este tocmai buna, caci in trecut, cei doi au mai avut o aventura. Tamaga, insa, nu a crezut decat atunci cand a vazut cu ochii lui. In urma cu o luna, printr-o vizita neanuntata, acesta vedea singur ceea ce prietenii prevestisera inca de la inceputul verii: Daiana il insela cu Marica. Pusa in fata faptului implinit, se pare ca fosta prezentatoare a recunoscut totul, iar iubitul incornorat a rupt imediat logodna.

Ciudat este ca, in luna aprilie, Daiana povestea radiind de fericire cum a fost ceruta de sotie, dupa nici sase luni de relatie si cum totul a venit firesc si intr-un cadru neasteptat. Mai mult, era incantata ca Traian i-a dat mana libera si ca a putut organiza totul dupa bunul plac. Asa ca, dupa ce si-a ales doua rochii de mireasa, una la prietenul ei bun, Stefan Pelger, a ales localul si decoratiile dupa bunul ei plac, acum se vede nevoita sa anuleze totul…

Articole asemanatoare
Daiana Anghel se iubeste cu un politician care a vrut sa-i dea foc fostei logodnice!

Comenteaza acest articol

Prezentatoare TV din Romania …parasita inainte de NUNTA, fiindca avea o aventura cu un fotbalist celebru!

by   1 min
0