Home > Lifestyle > Prezentatoarea TV măcelărită la ginecologie a ajuns după gratii!

Prezentatoarea TV măcelărită la ginecologie a ajuns după gratii!

Final de an şocant pentru o cunoscută moderatoare! Nici bine nu terminase emisiunea la postul 6 Tv, unde era de curând angajată, că poliţiştii au ridicat-o şi au dus-o direct în închisoare! Lenna Horvath, prezentatoarea care a fost măcelărită la ginecologie, a fost arestată preventiv pentru 29 de zile şi extrădată în Austria.
In toamna anului trecut, Lenna Horvath a ajuns pe masa de ginecologie a unui medic neamţ, care profesează în România de 18 ani. Blonda a susţinut atunci că a fost la un pas de moarte, după ce ginecologul i-ar fi făcut un chiuretaj pe viu.

Cu hemoragie abundentă, ea a fost transportată de urgenţă la Spitalul Universitar, unde medicii i-au făcut histerectomie (n.r. îndepărtarea pe cale chirurgicală a uterului). Şi-a revenit cu greu şi când totul părea că intră pe făgaşul normal în viaţa ei, s-a trezit cu poliţiştii peste ea.

La data de 12 decembrie 2013, Lenna Horvath a intrat în atenţia autorităţilor în baza unui mandat de arestare internaţional, emis de poliţiştii austrieci la data de 21 noiembrie 2013. Surse din rândul anchetatorilor au povestit pentru Click! că principala acuzaţie care i se aduce prezentatoarei este escrocheria.

Tânăra ar fi luat cu titlu de împrumut de la diverse persoane sume fabuloase pe care a “uitat” să le mai restituie. Apropiaţii ei vorbesc despre sute de mii de euro pe care Lenna Horvath trebuia să le dea înapoi persoanelor care au crezut-o şi i-au oferit sprijin financiar.

Articole asemanatoare
MINUNE – 8 ani de inchisoare cu executare
Sotul MIHAELEI RADULESCU a fost condamnat la inchisoare
Fostul socru al OANEI CUZINO condamnat definitiv la inchisoare! Afla de ce!
O fostă prezentatoare TV din România, CONDAMNATĂ la DOI ANI de puşcărie

Loading...

Comenteaza acest articol

Prezentatoarea TV măcelărită la ginecologie a ajuns după gratii!

by   1 min
0