Home > Lifestyle > Stiri > Prezervativul – 500 de ani de protecție!

Prezervativul – 500 de ani de protecție!

Cam prin decembrie anul asta se împlinesc aproximativ 500 de ani de cand se foloseste prezervativul! Se pare ca nici după atâta timp nu prea știm sa-l folosim așa cum trebuie. Când a fost inventat?
Acum 3000 de ani aparea într-o pictură egipteană.
Specialiștii nu pot confirma dacă era folosit ca și metodă de contracepție sau folosit într-un ritual…

 În toți acești ani, prezervativul a avut o evoluție fantastică, pornind de la structură și până la calitate și diversitate.
Dacă ținem la sănatatea noastră prezervativul este singurul mijloc de de protecție împotriva bolilor cu transmitere sexuală. Pentru că și noi suntem într-o evolutie și prezervativul a evoluat.

Sunt făcute in general din latex, care are capacitatea de întindere in exces de pana la 800%, apoi cele din poliuretan din care sunt făcute și prezervativele feminine.
Mai găsim si prezervative din intestine de miel, care sunt mai puțin alergice decât latexul si transmit mai bine căldura dar nu oferă un procentaj ridicat în ce privește siguranța împotriva bolilor cu transmitere sexuală.

Studiile arată că în Japonia se folosește cel mai mult prezervativul ca și metodă de contracepție, potrivit unei statistici – în proporție de peste 80%.

 În Franța vânzările depașesc 100 de milioane de prezervative vândute anual. Interesant este faptul că anumite locuri precum Somalia, prezervativul este ilegal! În concluzie, este necesar să folosim prezervativul, corect și de fiecare data când … este cazul!
Eficacitatea de 98% poate fi dovedită doar in momentul în care este folosit corect…

Articole asemanatoare
Studiu: Prezervativul nu oferă protecție sigură în prevenirea transmiterii HPV
Anticoncepționalele scad apetitul sexual
10 din cele mai vechi lucruri de pe pământ
Lady GaGa vorbește despre orgasmul artistic

0 Response

  1. mohsenmihaela

    vrreau si eu colanti luciosi.va rog frumos sa ma ajutati si pe mine sau sa-mi spuneti cum pot intra in posesia lor.va multumesc.

  2. chin3s3doll

    va rooog, spuneti-mi si mie de unde pot sa imi cumpar colanti precum cei ai rihannei, din bucuresti, in plaza oi gasi oare?

Comenteaza acest articol

Prezervativul – 500 de ani de protecție!

by realitatea   1 min
0