Home > Fără categorie > CINE e prietenul roman al lui AL PACINO? N-o sa-ti vina sa crezi! FOTO

CINE e prietenul roman al lui AL PACINO? N-o sa-ti vina sa crezi! FOTO

Al Pacino are si un prieten roman! Cine e acesta? N-o sa-ti vina sa crezi insa exista mai multe fotografii care atesta acest lucru. Omul de afaceri Nicu Gheară, care acum s-a stabilit în Ibiza, Spania, a pus pe site-ul său oficial o serie de fotografii în care apare alături de numeroase personalități internaționale, de la actori de renume, la sportivi și cântăreți consacrați. Printre acestea se numără și marele actor Al Pacino, care are la activ un Oscar și alte șapte nominalizări.

În completarea imaginilor, Nicu Gheară povestește și cum l-a întâlnit pe marele star hollywoodian și vobește despre petrecerile de pomină la care au fost împreună. Mai mult, Pacino l-a plăcut atât de mult pe fostul fotbalist al Rapidului, încât l-a ales să stea lângă el la masă.

”Pe Al Pacino, care în opinia mea este cel mai mare actor în viață, l-am cunoscut in Luxemburg, filma “Negustorul din Veneția”. Producătorul filmului era Barry Navidi, un bun prieten, el fiind cel care mă invitase la filmări. Mi-a arătat platourile de filmare pe care le construiseră în șase luni și care redau perfect Veneția anilor 1600 . A fost ceva deosebit să observi actori foarte mari cum interpretau rolurile și cât efort depuneau pentru a face lumea fericită prin filmele lor. După trei zile de filmări, Al Pacino, toți actorii din film și restul echipei au fost invitați la Palatul Regal pentru o cină festivă. Am participat și eu, invitat fiind de Navidi. La masă, Al Pacino decidea cine să stea lângă el… Surprinzător, m-a ales pe mine pentru a sta la dreapta lui. A fost o seară pe care nu o voi uita niciodată, petrecută în compania unui monstru sacru al cinematografiei dar totodată un om normal, cu mult bun simț și extrem de respectuos”, scrie Nicu Gheară pe site-ul său, www.nicugheara.com.

Mai mult: Nicu Gheară, petreceri de pomină cu Al Pacino! Uite DOVADA! FOTO – Vedete de la ei | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

CINE e prietenul roman al lui AL PACINO? N-o sa-ti vina sa crezi! FOTO

by   1 min
0