Home > Agenda > stiri > PRIGOANA s-a despartit de RAMONA, noua iubita!

PRIGOANA s-a despartit de RAMONA, noua iubita!

După doar două săptămâni de tandreţuri cu roşcata Ramona, în care îşi planificaseră să aibă o fetiţă, SILVIU PRIGOANA e din nou singur.
Prigoană a rămas din nou singur după ce, potrivit apropiaţilor lui, primul “episod” al relaţiei cu doctoriţa s-a încheiat. După despărţire, politicianul a fost surprins în diferite locaţii trist şi abătut, luând masa în compania unor prieteni. Până în prezent nu se cunosc motivele rupturii.
Femeia alături de care Prigoană spera să-şi refacă viaţa are 34 de ani, e divorţată, are o fiică de doi ani şi jumătate, este medic şi asistent la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”.
“Ea nu a locuit niciodată la el. Au fost doar nişte vizite peste zi. E oficial… s-au despărţit, dar nimeni nu ştie de ce. Silviu are o mare problemă… băieţii lui aflaţi în custodia fostei soţii! Vorbeşte non-stop despre cei mici şi poate asta a deranjat-o”, au dezvăluit apropiaţii lui Prigoană pentru ziarul Ring.
Divorțul dintre Adriana Bahmuțeanu (38 de ani) și Silviu Prigoană (50 de ani) a fost pronunțat la sfârșitul lunii ianuarie, de Judecătoria Sectorului 3 din București.Cea de-a patra căsătorie dintre cei doi a fost desfăcută din culpă comună, iar cei doi copii ai cuplului rămân la mamă.
Povestea de dragoste dintre Silviu și Adriana a început în anul 2003, când ea, jurnalistă fiind, s-a angajat la Realitatea TV, unde el era acţionar. Iar prima întâlnire nu a fost deloc una obişnuită. “Când am intrat prima dată la el în birou, mi-a spus că sunt îmbrăcată ca o curvă şi să plec. Apoi, m-a chemat înapoi şi m-a pus să fac o emisiune. Am simţit că mă place, însă l-am evitat mult timp, deoarece încă era însurat. După ce am acceptat să mă întâlnesc cu el, s-a mutat la mine din prima noapte”, spunea atunci mărturisit Bahmu.
Din nefericire, prima căsnicie a durat cât luna de miere, pe care au început-o la primărie şi au terminat-o la tribunal.
În 31 ianuarie 2004 a avut loc a doua nuntă a celor doi, la Las Vegas. La trei luni de la a doua căsătorie însă, Silviu Prigoană a intentat un nou divorţ, dar la scurt timp s-a răzgândit şi a renunţat. La puţin timp, în august a introdus iarăşi acţiunea de divorţ care s-a finalizat în toamna anului 2004.
Nici cea de-a treia nuntă, care s-a petrecut în vara lui 2005, nu a fost cu noroc, căsnicia terminându-se în 2007.
Adriana şi Silviu s-au cununat pentru a patra oară în 2009, chiar în ziua în care Adriana a împlinit 35 de ani. De data aceasta, ea l-a cerut pe el în căsătorie şi, însărcinată în cinci luni, a acceptat să poarte numele lui Prigoană. În mariajul lor au apărut Mihai Maximus şi Eduard Gabriel.
Înainte de a deveni un cuplu, atât Adriana, cât şi Silviu au mai fost căsătoriţi. Adriana, o singură dată, iar Prigoană, de două ori. Prima lui soţie s-a stins din viaţă cu 15 ani în urmă, ea fiind mama primilor doi fii ai lui Prigoană, Honorius şi Silvius. Afaceristul s-a căsătorit iar în 1997, dar în 2002 a divorţat pentru că a doua lui soţie nu-şi dorea copii.

Mai mult: După doar două săptămâni, Silviu Prigoană s-a despărţit de iubită – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

PRIGOANA s-a despartit de RAMONA, noua iubita!

by   2 min
0