Tabu
Image default
lifestyle

PRIGOANA s-a despartit de RAMONA, noua iubita!

După doar două săptămâni de tandreţuri cu roşcata Ramona, în care îşi planificaseră să aibă o fetiţă, SILVIU PRIGOANA e din nou singur.
Prigoană a rămas din nou singur după ce, potrivit apropiaţilor lui, primul “episod” al relaţiei cu doctoriţa s-a încheiat. După despărţire, politicianul a fost surprins în diferite locaţii trist şi abătut, luând masa în compania unor prieteni. Până în prezent nu se cunosc motivele rupturii.
Femeia alături de care Prigoană spera să-şi refacă viaţa are 34 de ani, e divorţată, are o fiică de doi ani şi jumătate, este medic şi asistent la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”.
“Ea nu a locuit niciodată la el. Au fost doar nişte vizite peste zi. E oficial… s-au despărţit, dar nimeni nu ştie de ce. Silviu are o mare problemă… băieţii lui aflaţi în custodia fostei soţii! Vorbeşte non-stop despre cei mici şi poate asta a deranjat-o”, au dezvăluit apropiaţii lui Prigoană pentru ziarul Ring.
Divorțul dintre Adriana Bahmuțeanu (38 de ani) și Silviu Prigoană (50 de ani) a fost pronunțat la sfârșitul lunii ianuarie, de Judecătoria Sectorului 3 din București.Cea de-a patra căsătorie dintre cei doi a fost desfăcută din culpă comună, iar cei doi copii ai cuplului rămân la mamă.
Povestea de dragoste dintre Silviu și Adriana a început în anul 2003, când ea, jurnalistă fiind, s-a angajat la Realitatea TV, unde el era acţionar. Iar prima întâlnire nu a fost deloc una obişnuită. “Când am intrat prima dată la el în birou, mi-a spus că sunt îmbrăcată ca o curvă şi să plec. Apoi, m-a chemat înapoi şi m-a pus să fac o emisiune. Am simţit că mă place, însă l-am evitat mult timp, deoarece încă era însurat. După ce am acceptat să mă întâlnesc cu el, s-a mutat la mine din prima noapte”, spunea atunci mărturisit Bahmu.
Din nefericire, prima căsnicie a durat cât luna de miere, pe care au început-o la primărie şi au terminat-o la tribunal.
În 31 ianuarie 2004 a avut loc a doua nuntă a celor doi, la Las Vegas. La trei luni de la a doua căsătorie însă, Silviu Prigoană a intentat un nou divorţ, dar la scurt timp s-a răzgândit şi a renunţat. La puţin timp, în august a introdus iarăşi acţiunea de divorţ care s-a finalizat în toamna anului 2004.
Nici cea de-a treia nuntă, care s-a petrecut în vara lui 2005, nu a fost cu noroc, căsnicia terminându-se în 2007.
Adriana şi Silviu s-au cununat pentru a patra oară în 2009, chiar în ziua în care Adriana a împlinit 35 de ani. De data aceasta, ea l-a cerut pe el în căsătorie şi, însărcinată în cinci luni, a acceptat să poarte numele lui Prigoană. În mariajul lor au apărut Mihai Maximus şi Eduard Gabriel.
Înainte de a deveni un cuplu, atât Adriana, cât şi Silviu au mai fost căsătoriţi. Adriana, o singură dată, iar Prigoană, de două ori. Prima lui soţie s-a stins din viaţă cu 15 ani în urmă, ea fiind mama primilor doi fii ai lui Prigoană, Honorius şi Silvius. Afaceristul s-a căsătorit iar în 1997, dar în 2002 a divorţat pentru că a doua lui soţie nu-şi dorea copii.

Mai mult: După doar două săptămâni, Silviu Prigoană s-a despărţit de iubită – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Cum se probeaza blugii cand ai un FUND ca al lui KIM Kardashian! (FOTO FUNNY)

Little Black Dress la London Fashion and Textile Museum

realitatea

Ce este și ce poate face un Smart TV?

Tabu Tabu

Tatal cantaretei INNA scapa de puscarie dupa ce a omorat un om cu masina!

GRASE si GRASI: Cine a slabit mai mult? Kelly Osbourne, John Goodman, 50 Cent? GRASE si GRASI!

realitatea

Andreea Banica a castigat o avere in campania electorala!

Scrie un comentariu