Home > Fashion > Prima ediție AUTOR, un adevărat succes

Prima ediție AUTOR, un adevărat succes

700 de vizitatori au trecut sâmbătă, 4 aprilie, pragul primei expoziții de bijuterii de designer din România. AUTOR i-a primit pe toți iubitorii și pasionații de bijuterie unicat, autentică și originală, și i-a îndemnat să descopere creațiile unor designeri consacrați sau să aibă plăcerea de a întâlni creatori la început de drum.

Au fost prezenți în cadrul târgului Mihaela Tarhuna, Carla Szabo, Mihaela Zvinca, Andra Lupu, Roxana Davidescu, Ana Wagner, Maria Filipescu, Alina Băncilă, Jennifer Delplanque, Lola Dream Factory, Elena Crișan, Alexandru Lupu, Ioana Matei, Radha, Raluca Drăcea, Oana Pop, Dana Åžtefănoiu, Raluca Buzura, brandurile Acarete, Freevole. Bijuterii copilărești semnate sau discrete, colecții construite în jurul unui concept bine determinat precum Visul unei nopți de vară al Ioanei Matei, minimalismul ludic al Carlei Szabo, aerul vintage în variantă Mihaela Zvîncă, rafinamentul, fragil ca porțelanul, al Anei Wagner, formele ingenioase marca Radha, grafismul rousseau-ist al creatiilor lui Jennifer Delplanque, goticul extrem de decorativ, déjà bine cunoscut, al Mihaelei Tarhuna, delicatețea în metal și lemn a Andrei Lupu sau barocul exploziv al Ralucăi Drăcea, iată doar câteva dintre multiplele atracții cu ajutorul cărora AUTOR și-a sedus la propriu vizitatorii.

Concluzia: nimic nu poate egala spontaneitatea bijuteriei de designer care își face loc iată, cu multă vitalitate, pe piața accesoriilor românești. În atmosfera primitoare, plină de zumzet și culoare, i-am putut vedea printre vizitatori pe Michel de Laufenburg, Gianina Corondan, Adrian Oianu, Laura Lazar, Andreea Badala, Dana Niculescu, Mihaela Dedeoglu, Ana Maria Lungu, Aurelia Mocanu. Pe scurt, AUTOR a fost încă de la prima sa ediție un adevărat succes. Designerii au fost extrem de mulțumiți de expunerea avută, de atmosfera creată, pasionații și-au dorit ca povestea să nu se sfârșească prea curând și să recidiveze și a doua zi. Dan Pierșinaru, inițiatorul proiectului, a considerat că obiectivul acestui târg, acela de a scoate obiectele din spațiul expozițional și de a oferi publicului ocazia unui acces nemijlocit la acest gen de obiect artistic, a fost atins cu prisosință.


Loading...

Comenteaza acest articol

Prima ediție AUTOR, un adevărat succes

by realitatea   1 min
0