Home > Fashion > Prima gafă vestimentară comisă de Meghan Markle de când a devenit ducesă

Prima gafă vestimentară comisă de Meghan Markle de când a devenit ducesă

meghan markle

Meghan Markle își alege cu mare grijă ținutele pe care le poartă la evenimentele oficiale. Însă după incidentul de joi, de pe aeroportul Fua’amotu din Nuku’alofa, capitala Tongăi, ducesa s-ar putea să fie nevoită să verifice cu mai multă atenție garderoba înainte de a ieși în public. Și asta pentru că soția prințului Harry a comis prima gafă vestimentară de când a devenit membră a Casei Regale britanice. Minoră, ce-i drept, dar care a atras imediat atenția tuturor.

Ducesa de Sussex a purtat o rochie roșie, dar a uitat să-i mai rupă eticheta! Ținuta, marca Self Portrait, valorează aproximativ 350 de lire sterline. În ciuda acestui moment stânjenitor, Meghan radia de fericire și tot timpul s-a ținut de mână cu Prințul Harry.

Eticheta rochiei lui Meghan Markle devenea tot vizibilă pe măsură ce aceasta pășea pe covorul roșu. Ducesa a asortat la rochia roșie, cu detalii florale, o poșetă Christian Dior și o pereche de pantofi Manolo Blahnik BB, de culoare neagră.

Meghan și Prințul Harry au ajuns în Tonga după un drum de 90 de minute cu avionul. Ducele și Ducesa Sussex au fost întâmpinați de Prințesa Angelika Latufuipeka, cu muzică, ovaţii, baloane şi steguleţe de populaţia din Tonga. După ce a dezvelit o statuie ridicată în memoria unei personalități militare, cuplul regal a petrecut timp de calitate într-un resort privat de pe micuța insulă. Ei vor mai petrece câteva zile în micuța țară insulară.

 

 

Articole asemanatoare
meghan markle
Prințul Harry i-a fost necredincios lui Meghan Markle?
Meghan Markle
Meghan Markle, jignită de Trump. Ducesa refuză să participe la vizita oficială a acestuia la Londra
Serena Williams
Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros
Kate Middleton
Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi

Comenteaza acest articol

Prima gafă vestimentară comisă de Meghan Markle de când a devenit ducesă

by Andreea Damian   1 min
0