Tabu
Image default
lifestyle

Prima galerie de artă modernă 100% virtuală

Muzeul de Artă Modernă din San Franciso a lansat SFMOMA ArtScope, o aplicație concepută pentru a-i permite vizitatorului să descopere peste 5000 de opere de artă din colecția muzeului.

Partea interesantă este că această ‘galerie virtuală’ permite mărirea fiecărui obiect cu lupa și vizualizarea detaliilor fiecărei lucrări. Este ca un fel de enciclopedie a artei moderne găzduite în acest muzeu de-a lungul timpului, permițând inclusiv căutarea unei lucrări sau a unui artist, după cuvinte cheie.

Muzeul de artă modernă din San Franciso este un centru dinamic pentru artă modernă și contemporană, care are un program inovativ de expoziții, publicații și activități, având activitate internațională și explorând cultura vizuală.

Acest muzeu este de fapt o organizație non profit, cu peste 375 de oameni care se implică în activitățile asociației, care au promovat de-a lungul timpului nenumărați artiști, lărgind constant gama de experiențe culturale pe care o oferă și punând la dispoziția tuturor diverse modalități de a face ca arta să aibă sens și accesibilitate pentru comunitate.

Printre proiectele recente desfășurate de muzeu se numără participarea ca și co-organizator la două festivaluri de film împreună cu San Francisco Film Society și demonstrații artistice live menite să spargă bariera dintre artiști și spectatori.

Vă invităm pe galeria virtuală si vă prevenim că este posibil să stați lipiți de monitor cu orele.

Text: Ioana Bora


ARTICOLE SIMILARE

SCANDAL la Hollywood: vedeta acuzata de VIOL!

Ziua Mondială a Sănătăţii la Universitatea Titu Maiorescu

realitatea

George Clooney și Elisabetta Canalis nu vor face copii

realitatea

Adele a stabilit încă un record în Billboard Hot 100

realitatea

MUST SEE: Palermo

realitatea

David Copperfield nu este un violator

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu