Tabu
PEOPLESlider

Prima imagine cu Kira Hagi alături de iubitul ei

Kira Hagi a apărut la meciul România – Olanda de la EURO 2024 alături de iubitul ei. În imaginile surprinse de jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor, fata lui Gheorghe Hagi a oferit momente romantice în tribună.

n vârstă de 28 de ani, Kira Hagi a studiat actoria la New York Film Academy, unde s-a licenţiat, în 2017, în Acting for Film. Ulterior, a urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra, pentru ca în ţară să debuteze în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc”. 

În prezent, actriţa este implicată în mai multe proiecte cinematografice, iar pictura continuă să ocupe un loc important din viaţa ei. Chiar la finalul lunii octombrie 2022, în Bucureşti, Kira Hagi a găzduit expoziţia “Rădăcini”, care se adaugă celor din Constanţa („Călătorie” – 2018, „Experiment Dezrădăcinare” – 2019 și 2022, „Sound of Silence” – 2021), Franța („Reflections” – 2021) și Italia („Eternal Feminine”, la Florence Biennale XIII – 2021).

Totodată, ea joacă în serialul „Lia”, de la Antena 1, unde o interpretează pe Mira Bădescu, fiica tatălui lui Alice (Ioana Blaj) cu femeia pentru care le-a părăsit pe Otilia (Ilinca Goia) şi Alice. Mira este o tânără şi talentată avocată, care îi câştigă încrederea lui Petru (Ştefan Floroaica).

Imagine

Dacă despre viața ei profesională vorbește mereu cu deschidere, în ceea ce privește viața personală, Kira Hagi a fost mereu foarte discretă. Acum însă, Kira Hagi a surprins. Până să înceapă meciul, Kira Hagi a oferit scene romantice, scrie Gazeta Sporturilor. Aceasta a stat în brațele iubitului ei, iar tânărul a sărutat-o pe obraz. N-au ținut cont de inhibiții chiar dacă la un scaun distanță era mama acesteia, dar și soția fratelui Ianis.

Cei doi au stat îmbrățișați minute bune, apoi au făcut poze de grup cu restul rudelor prezente pe stadion. E pentru prima dată când Kira Hagi apare în spațiul public alături de iubitul ei.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Anamaria Prodan, o nouă intervenție estetică la nivelul feței

Andreea Damian

Verdict în cazul morții lui Prince. Cine se face vinovat de decesul artistului

Andreea Damian

Meghan Markle, 1 milion de dolari pentru o secundă de filmare

Andreea Damian

Prada ⎢ Eleganța radicală a unui sezon post-Covid

Ciocîrlan

18 actrițe pe care le știm doar bătrâne. Cât de frumoase erau în tinerețe!

Andreea Damian

Cum să porți fusta plisată în această vară

Andreea Damian

Scrie un comentariu