Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Prima imagine cu Kristen Stewart în rolul prințesei Diana din „Spencer”. Actrița, de nerecunoscut!

Kristen Stewart seamănă cu siguranță cu prințesa Diana. Cel puțin în fotografia lansată recent din viitorul film Spencer, în care actrița o interpretează pe regretata Lady D.

Acțiunea filmului, scris de creatorul „Peaky Blinders”, Steven Knight, se învârte în jurul unui weekend de Crăciun din viața prințesei Diana, pe care-l petrece cu membrii din Familia Regală Britanică și decide să pună capăt căsătoriei sale tumultuoase cu prințul Charles.

Kristen Stewart, în rolul Prințesei Diana

„Decembrie 1991: căsătoria prințului și prințesei de Wales a devenit rece de mult”, se arată într-un comunicat de presă, potrivit Variety. „Deși zvonurile despre aventuri și divorț abundă, e liniște printre invitații de Crăciun de la Sandringham Estate. Se mănâncă și se bea, se trage și se vânează. Diana știe jocul. Anul acesta, lucrurile vor fi cu totul diferite.”

Din distribuție mai fac parte Timothy Spall (“Mr. Turner”), Sally Hawkins (“The Shape of Water”) si Sean Harris (“Mission: Impossible – Fallout”). Nu au fost anuntați încă actorii care vor fi Charles și cei doi copii, prințul Wiliam și Prințul Harry.

De regie se ocupă Pablo Larraín. Costumele sunt create de Jacqueline Durran, Make Up și Hair – Wakana Yoshihara și Guy Hendrix Dyas e resonsabil pentru decoruri. Muzica originală va fi compusă de Jonny Greenwoodde la Radiohead  care a scris și coloana sonora de la „Phantom Thread”. Filmările vor avea loc în Germania și Marea Britanie.

La câteva săptămâni de la debutul filmărilor, chiar înainte ca echipa să se mute în Marea Britanie pentru a filma și aici, echipa de producție a făcut publică o primă fotografie cu transformarea lui Stewart în Lady D.

Se așteaptă ca filmul să fie lansat în toamnă sau la începutul anului 2022. Anul viitor se împlinesc 25 de ani de la moartea prințesei Diana, în urma unui accident de mașină la Paris.

ARTICOLE SIMILARE

Mirela si Bogdan Stelea au divortat

realitatea

Soul ⎥ Poezie, metafizică și jazz în noul film de animație creat de Pixar/Disney

Ciocîrlan

O plajă din Italia introduce taxă de intrare pentru a reduce supraaglomerația

Andreea Damian

George Burcea, decizie radicală după despărțirea de Andreea Bălan

Tabu Tabu

Cum arată acum Jasmine? Transformare totală pentru dansatoarea din buric

Andreea Damian

Cum face bani YouTube din videoclipuri false despre vindecarea cancerului

Andreea Damian

Scrie un comentariu