Tabu
Image default
CULTURESlider

Prima imagine cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în filmul lui Tarantino

Leonardo DiCaprio a publicat pe pagina sa de Instagram prima fotografie alături de Brad Pitt pe platourile de filmare de la filmul regizat de Quentin Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood”.

Leonardo Di Caprio îl joacă pe fostul star TV Rick Dalton, în timp ce Pitt îl portretizează pe Cliff Booth, amicul apropiat al lui Rick Dalton şi dublura sa în cascadorii, iar amândoi se străduiesc să reuşească la Hollywood, potrivit Variety.

View this post on Instagram

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Regizorul Quentin Tarantino a descris filmul ca având loc în ”Los Angeles al anului 1969, în culmea epocii hippie a Hollywood-ului”. „Once Upon a Time in Hollywood” este o producție despre Sharon Tate și are în centru un actor fără succes (Leonardo DiCaprio) care joacă într-un serial western şi dublura sa (Brad Pitt), care încearcă să supravieţuiască la finalul anilor 1960. Coincidenţa face ca personajul lui Brad Pitt, Rick Dalton, să fie vecin al lui Sharon Tate, starleta şi soţia lui Roman Polanski,  care a fost una dintre victimele lui Charles Manson.

Margot Robbie o va interpreta pe Sharon Tate în filmul lui Quentin Tarantino

Filmul va fi lansat pe 9 august 2019, când se împlinesc 50 de ani de când grupul lui Manson a comis crimele din LaBianca.

Din distribuția filmului mai fac parte actorii Margot Robbie (Sharon Tate), Al Pacino (Marvin Shwarz), Luke Perry, Damian Lewis, Dakota Fanning, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Michael Masden şi Tim Roth.

 

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

MET GALA 2019: Lady Gaga a făcut striptease pe covorul roșu

Andreea Damian

Autoritățile franceze au anunțat când va fi redeschisă catedrala Notre-Dame din Paris

Andreea Damian

Risipă planificată: timpul de viață al mașinilor de spălat a fost redus de la 10 la 7 ani în ultimii ani

realitatea

Quentin Tarantino își lansează noul film cu Brad Pitt, Leonardo DiCaprio la Cannes

realitatea

6 moduri de a folosi produsele expirate în loc să le arunci

Andreea Damian

Scrie un comentariu