Home > Lifestyle > Prima nevasta a lui Bodo: “Mi-era frica pentru ca ma batea. Imi spunea “daca nu te potolesti, o sa-ti zbor capul!””

Prima nevasta a lui Bodo: “Mi-era frica pentru ca ma batea. Imi spunea “daca nu te potolesti, o sa-ti zbor capul!””

Ioana Niculae, prima sotie a lui Bodo, de la Proconsul, a marturisit ca solistul ar fi batut-o crunt si ca ar fi amenintat-o, chiar si dupa despartire.
Ioana Niculae a divortat de Bodo in 1996, iar in 2000 a plecat din Romania in Canada, lasand in urma o cariera impresionanta. Sotia lui Bodo a fost asistenta lui Petre Roman la Palatul Victoria, intre ianuarie 1990 si decembrie 1992, apoi, timp de opt ani, a ocupat diverse functii in zona de integrare europeana, la Ministerul de Externe.

bodo 2

Ioana este in prezent un avocat apreciat in Canada In 2006, cand Bodo, fostul ei sot, s-a despartit de Ioana Basescu, Ioana Niculae a acordat un interviu ziarului Ziua in care a facut dezvaluiri incendiare despre acesta. Ioana Niculae a sustinut ca, dupa divortul de Bodo, cantaretul a amenintat-o, suspectand-o ca ea ar fi dat presei amanunte despre legatura sa cu omul de afaceri sirian Omar Hayssam: “Dupa ce a aparut in ziare aceasta informatie, Bodo m-a contactat si m-a amenintat. I-am repetat de mai multe ori ca nu eu am fost sursa, cu atat mai mult cu cat i-am spus in fata ca mie mi-e frica de el, ca stiu de ce este in stare. Mi-era frica pentru ca ma batea. Ma batea dimineata la ora 4, la ora 5, cand venea”. Dezvaluirile au continuat in acelasi ton: “Nu stiu daca sunteti la curent: Bodo are zece clase si alea terminate cu chiu cu vai. Este numai un santajist. M-a sunat si m-a luat direct, cum face el: “Asculta, mai gurita! Daca nu te potolesti, o sa-ti zbor capul!”. Eu il consider mult prea periculos pentru mine, eu am de protejat doi copii, am viata mea (…) Dar pentru raul pe care mi l-a facut mie Bogdan eu sunt dispusa sa-i arat adevarata fata. Si de teama sa nu se afle amanuntele si adevarata lui fata si manipularile si traficul de influenta, sa-i fie lui bine, el a facut rau nu unei persoane, ne-a facut rau mie si copiilor mei”, a citat-o wowbiz.ro.

Articole asemanatoare
Prima soţie a lui Cătălin Crişan: “Alina îl suna noaptea când era căsătorit cu mine”
Fetita lui Jorge are alt tata!
Ce face si cum arata fosta nevasta a premierului Ponta!
Degeaba a slabit 30 de kilograme! Bodo s-a ingrasat la loc

Comenteaza acest articol

Prima nevasta a lui Bodo: “Mi-era frica pentru ca ma batea. Imi spunea “daca nu te potolesti, o sa-ti zbor capul!””

by   1 min
0