Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Prima nuntă gay în familia regală britanică. Mirele, o rudă foarte apropiată Reginei

Casa regală britanică se pregătește de o nouă nuntă care va scrie istorie. Vărul Reginei Elisabeta a II-a, Lordul Ivar Mountbatten, se va căsători cu partenerul său James Coyle. Nunta va avea loc vara aceasta, la o biserică privată de pe proprietatea sa din Devon. Lordul Ivar Mountbatten, în vârstă de 55 de ani, va deveni astfel primul membru al familiei regale britanice care se va căsători cu o persoană de același sex.

Fosta sa soție Penny, cu care are trei fiice, este cea care îl va conduce pe mire la altar. „Ideea (n.r. aceea de a-și conduce fostul soț la altar) le-a venit fetelor, Ella, de 22 de ani, Alix, de 20 de ani și Luli, de 15 ani, și-au dat deja consimțământul”, a mărturisit Penny pentru Daily Mail. „Ivar este mult mai relaxat în aceste zile. Este atât de amabil. Probabil că nici măcar nu era conștient de faptul că păstrarea secretului privind orientarea sa sexuală, chiar îl chinuia foarte mult. Acum este  este o persoană complet diferită. Toată lumea spune că nu l-au văzut niciodată mai fericit”, a declarat fosta sa soție.

Ivar Mountbatten a anunțat că este homosexual în 2016, la câțiva ani după ce el și fosta sa soție, Penny, au divorțat. Tabloidele din Marea Britaniei scriau la momentul separării celor doi că motivul divorțului ar fi fost orientarea sexuală a lordului. Dar Penny a știut din prima clipă că Mountbatten este bisexual și a acceptat totuși să-i devină soție.

Ivar Mountbatten și James Coyle au primit binecuvântarea întregii familii regale. De altfel, unul din cavalerii de onoare este însăși Prințul Edward, cel de-al treilea fiu al reginei. Nunta va avea loc într-un cadru restrâns, la ceremonie fiind prezenți doar fiicele lor și câțiva prieteni și membri apropiați ai familiei.

 

ARTICOLE SIMILARE

Gestul lui Michelle Obama pentru copiii aflați în izolare

Andreea Damian

Insula Iubirii, o emisiune despre burghezia mijlocie spre mare cu dosare penale și papagali

Dora Constantinovici

Oana Roman, prima fotografie la piscină, după ce a slăbit spectaculos. Cum a fost surprinsă vedeta

Andreea Damian

Albumul Mezzanine al trupei Massive Attack va fi încorporat în molecula ADN

Dora Constantinovici

Despre această forță a naturii numită Dolly Parton și de ce vă recomand „Dolly Parton’s Heartstrings”

Dora Constantinovici

Europenii consumă resurse naturale care aparţin generaţiilor viitoare, potrivit unui raport WWF

Andreea Damian

1 comentariu

Casa Regală. Bombă! Prima nuntă gay în familia regală britanică – articolada.ro 18 June 2018 at 16:42

[…] Totul despre nunta gay a anului, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu