Home > Agenda > stiri > Prima papusa Barbie care canta in limba romana

Prima papusa Barbie care canta in limba romana

Papusile au fost mereu universul fetitelor, reprezentand mai mult decat un simplu obiect de joaca. De acum, din lumea plina de magie a fetitelor va face parte si Alexa, prima papusa Barbie care canta doua melodii in limba romana. Papusa Alexa este personajul principal din filmul “Barbie si Usa Secreta”.

Filmul “Barbie si Usa Secreta” spune povestea Printesei Alexa care descopera o usa secreta in regatul sau fermecat si intra intr-o lume magica, plina de culori si personaje fantastice. Acolo le intalneste pe Romy si Nory, o sirena si o zana, care ii explica faptul ca Printesa Malucia vrea sa fure toata magia din tara. Alexa are puteri magice in aceasta lume si toti cei din jurul ei stiu ca doar ea poate restabili magia lor. In aceasta calatorie, Alexa isi demonstreaza curajul si invata ca prietenia este mult mai importanta decat magia.

Printesa Alexa, alaturi de restul papusilor din gama „Barbie si usa secreta”, pot fi gasite in Hypermarketurile Cora, Carrefour, Auchan, Metro, Selgros, in Diverta, Smyk, Varuna, Zooperkids, E-mag si pe elefant.ro.

Articole asemanatoare
Sandwich-maraton cu cele mai tari desene pe Nickelodeon
Barbie by Louboutin, special Cannes 2010
Expo Barbie în București

1 Response

  1. Pingback : Prima papusa Barbie care canta in limba romana | Femininne

Comenteaza acest articol

Prima papusa Barbie care canta in limba romana

by   1 min
1