Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Prima poză cu iubita lui Augustin Viziru. Cum arată femeia care l-a făcut bărbat de casă

Augustin Viziru și-a prezentat pentru prima oară iubita pe rețelele de socializare. Femeia care l-a făcut tată prin vara lui 2020 preferă să fie discretă și să nu apară prea des la brațul lui. 

Actorul se iubește cu o tânără misterioasă în vârstă de 26 de ani, relația lor începând undeva în 2019 când s-au cunoscut într-un local. Prima imagine cu iubita actorului este realizată lângă brad, din peisaj nelipsind fiica lor în vârstă de 7 luni.

Fotografia a adunat mii de aprecieri pe contul de Instagram, mesajele fanilor fiind dintre cele mai frumoase. „Așa da, nu știu de ce ai ascuns-o până acum” sau „Un tablou de nota 10”, sunt doar două dintre comentariile din partea internauților.

Iată că fanii au putut să o vadă, în sfârșit, pe iubita lui Augustin Viziru. Mai pe scurt, pe femeia care l-a cumințit pe „bad boy-ul” din telenovele. În prima imagine cu iubita actorului apare și Maria, fiica lui de 7 luni care a avut parte de primul ei Crăciun.

Blonda lui Viziru este complet străină de lumea mondenă a României. Actorul nu s-a afișat cu ea la nicio emisiune TV, dar nici la evenimente publice. 

Ce spune Augustin Viziru despre iubita lui

„Sunt un om prea norocos. Mă trec niște sentimente… Nu mai țin minte unde am cunoscut-o. Eram într-o locație unde se socializează, ne-am intersectat privirile. Nu știu cum să definesc sentimentele mele. Pur și simplu, mi-a captat privirea. Eu nu m-am așteptat să ajung în poziția asta niciodată. Știi cum e trecută la mine în telefon? «Stăpâna»! Nu credeam vreodată că pot să găsesc pe cineva cu care să mă înțeleg atât de bine. Îmi place că are personalitate.”

Augustin Viziru

ARTICOLE SIMILARE

Serialul Friends celebrează 25 de ani de la premieră

Andreea Damian

Ce pasiune specială și-a dezvoltat Cătălina Jojo Grama în izolare

Tabu Tabu

Dependența de social media este asemănătoare cu adicția de droguri

Andreea Damian

Descopera frumusetea tarii noastre iarna in fotografiile lui Sorin Onisor!

realitatea

Moment savuros la Săptămâna Modei din Paris. Gigi Hadid scoate o intrusă de pe scenă la prezentarea Chanel

Andreea Damian

CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, nu crede că Elon Musk ar trebui să colonizeze Marte

realitatea

Scrie un comentariu