Home > Lifestyle > Prima proba de divort? Valentina Pelinel nu mai este doamna Boureanu!

Prima proba de divort? Valentina Pelinel nu mai este doamna Boureanu!

Zvonuri cu privire la un posibil divort intre Valentina Pelinel si Cristian Boureanu au circulat mult in ultimii ani, insa acestea au reizbucnit cu putere in ultimele zile, dupa ce presa a scris ca modelul ar fi avut o relatie cu Cristi Borcea.

Problemele pe care cuplul Boureanu-Pelinel le are cu banii nu sunt o noutate. Politicianul a facut investitii uriase in terenuri cu bani imprumutati de la banca, care ulterior au ajuns pe mana executorilor. Aproape ca nu exista luna in care macar un teren sau un imobil sa nu fie scoase la licitatie, anunturile de vanzare fiind publice. Conform wowbiz.ro, aceste anunturi de vanzare contin informatii extrem de interesante despre sotii Boureanu. Astfel, daca pana la sfarsitul anului trecut, Valentina aparea in acte cu numele „Pelinel  – casatorita Boureanu”, in ultimul astfel de document, redactat in urma cu cateva saptamani, aceasta apare „Pelinel – fosta Boureanu”.

pelinel 2

De asemenea, cei doi si-au schimbat domiciliul. Daca inainte ei apareau in acte ca locuind intr-un apartament de lux intr-un complex imobiliar din centrul Capitalei, acum ei s-au mutat in Drumul Taberei. Asta in conditiile in care Valentina Pelinel se afla de cateva luni bune in Statele Unite.

Articole asemanatoare
claudia ghitulescu la dubai
Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor
valentina pelinel
Sărbătoare mare pentru Valentina Pelinel şi familia ei! Ce sărbătoreşte vedeta?
pink
Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei
BOUREANU se insoara cu copia Valentinei Pelinel

1 Response

Comenteaza acest articol

Prima proba de divort? Valentina Pelinel nu mai este doamna Boureanu!

by   1 min
1