Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Prima proba de divort? Valentina Pelinel nu mai este doamna Boureanu!

Zvonuri cu privire la un posibil divort intre Valentina Pelinel si Cristian Boureanu au circulat mult in ultimii ani, insa acestea au reizbucnit cu putere in ultimele zile, dupa ce presa a scris ca modelul ar fi avut o relatie cu Cristi Borcea.

Problemele pe care cuplul Boureanu-Pelinel le are cu banii nu sunt o noutate. Politicianul a facut investitii uriase in terenuri cu bani imprumutati de la banca, care ulterior au ajuns pe mana executorilor. Aproape ca nu exista luna in care macar un teren sau un imobil sa nu fie scoase la licitatie, anunturile de vanzare fiind publice. Conform wowbiz.ro, aceste anunturi de vanzare contin informatii extrem de interesante despre sotii Boureanu. Astfel, daca pana la sfarsitul anului trecut, Valentina aparea in acte cu numele „Pelinel  – casatorita Boureanu”, in ultimul astfel de document, redactat in urma cu cateva saptamani, aceasta apare „Pelinel – fosta Boureanu”.

pelinel 2

De asemenea, cei doi si-au schimbat domiciliul. Daca inainte ei apareau in acte ca locuind intr-un apartament de lux intr-un complex imobiliar din centrul Capitalei, acum ei s-au mutat in Drumul Taberei. Asta in conditiile in care Valentina Pelinel se afla de cateva luni bune in Statele Unite.

ARTICOLE SIMILARE

GRANDPRIX ORIGINALS s-a lansat în România

Colectia de coafuri Translucent by Ovidiu Cristea

Mănâncă broccoli, mami, e sănătos

realitatea

Cum arată Promenada Lacul Morii. Zici că ești pe faleză la mare! – FOTO

Andreea Damian

Adina Buzatu si-a invins spaimele

“L’Eau For Her” – o lansare cu parfum

1 comentariu

creca 1 March 2014 at 9:17

extraordinar!!!

Răspunde

Scrie un comentariu