Tabu
Image default
lifestyle

Prima zi de scoala cu Imaginarium!

Prima zi de scoala este foarte importanta pentru toti copiii. Viata lor se schimba in totalitate: descopera un nou mediu, isi fac noi prieteni, o cunosc pe doamna invatatoare, se aseaza pentru prima oara intr-o banca, pe care o vor imparti cu un coleg sau o colega.

De aceea, este important sa-i incurajam si sa-i pregatim pe copii pentru ca aceasta zi sa fie una dintre cele mai frumoase.

Prima zi de scoala este deasemenea grea si pentru parinti, de aceea Imaginarium impreuna cu specialistul Inma Marin da solutiile pentru face aceasta schimbare importanta in viata copiilor.

De cele mai multe ori, o greutate necorespunzatoare atasata de spatele micutilor poate determina probleme destul de serioase pentru sanatatea scolarului. Ghiozdanul nu va trebui sa depaseasca 10-15% din greutatea corpului micutului, Imaginarium ofera rucsaci care ofera copilului autonomie si libertate de miscare.

Mersul la scoala nu este negociabil , lasandu-i sa stea acasa chiar si o sigura zi va fi cel mai dificil . Copiii au nevoie sa creasca independenti , increzatori si cu stima de sine .

ARTICOLE SIMILARE

Halle Berry, însărcinată cu cel de-al doilea copil

realitatea

FREIDA PINTO refuza statutul de LOLITA! Noi FOTO senzuale cu FREIDA PINTO

realitatea

Ce-i mai place saorma: ANTONIA, dieta junk food! FOTO & VIDEO

Gabriela Cristea FARA machiaj! “Esti de NERECUNOSCUT!”

Anthony Hopkins urăște să stea de vorbă cu actorii de la Hollywood

realitatea

“Totul despre sex” va avea o continuare

realitatea

Scrie un comentariu