Home > Agenda > Prima zi de scoala cu Imaginarium!

Prima zi de scoala cu Imaginarium!

Prima zi de scoala este foarte importanta pentru toti copiii. Viata lor se schimba in totalitate: descopera un nou mediu, isi fac noi prieteni, o cunosc pe doamna invatatoare, se aseaza pentru prima oara intr-o banca, pe care o vor imparti cu un coleg sau o colega.

De aceea, este important sa-i incurajam si sa-i pregatim pe copii pentru ca aceasta zi sa fie una dintre cele mai frumoase.

Prima zi de scoala este deasemenea grea si pentru parinti, de aceea Imaginarium impreuna cu specialistul Inma Marin da solutiile pentru face aceasta schimbare importanta in viata copiilor.

De cele mai multe ori, o greutate necorespunzatoare atasata de spatele micutilor poate determina probleme destul de serioase pentru sanatatea scolarului. Ghiozdanul nu va trebui sa depaseasca 10-15% din greutatea corpului micutului, Imaginarium ofera rucsaci care ofera copilului autonomie si libertate de miscare.

Mersul la scoala nu este negociabil , lasandu-i sa stea acasa chiar si o sigura zi va fi cel mai dificil . Copiii au nevoie sa creasca independenti , increzatori si cu stima de sine .

Articole asemanatoare
Imaginarium – Trick or treat?
Eleva model in prima zi de scoala! FOTO!
Prima zi de școală în România
Prima zi de școală în Canada

Comenteaza acest articol

Prima zi de scoala cu Imaginarium!

by   1 min
0