Home > Lifestyle > Stiri > Prima zi la BCR Open Romania 2008

Prima zi la BCR Open Romania 2008

Pink Diva către Blue Tiger care, trimis de Divă ca să salveze 10 pui de ton undeva în Mediterana, arde de nerăbdare să știe tot ce se petrece la BCR Open Romania 2008: Tigrișorul meu albastru, așa cum ți-am promis, o să-ți relatez zilnic scorurile de la BCR Open Romania.

Åžtiu că ai fi vrut să fii și tu aici, dar crede-mă ca era absolut necesară prezența ta în tabăra de toni refugiați. Mai ales că i-am promis prietenei noastre Pink Salmon că o să mergi să o ajuți.

Pe 6 septembrie au început calificările. Mi-am pus rochia care îți place tie, cea albă, cu tiv bleu și ochelarii de soare bleumarin, din frunze de platan. L-am luat și pe Flamingo, dar nu ne-au lăsat să intrăm. Deși avea bilet.
Mi-au spus că există pericolul să scape din lesă și să alerge după mingiile de tenis. În plus, penajul lui cel roz fucsia i-ar fi deranjat vizual pe jucători. Mă rog, am vazut o domnișoară îmbrăcată într-un costm înflorat cyclamen cu negru care a fost lăsată să intre cu reverențe. Cine o fi, că nu am recunoscut-o?
Așa că am plecat acasă cam supărată, dar am verificat pentru tine (știu că nu ai conexiune la internet în recif) pe www.bcropenromania.ro și avem 7 români calificați, așa că, de bucurie, am deschis sticla cu sirop de vișine și mi-am făcut un cocktail cu sifon. Åžtii ce drăguți sunt tenismenii noștrii?
Mai ales Dacian Crăciun și Adrian Ungur. Dar și Victor Ioniță și Ilie Giurgiu… Să nu fii gelos, da? Le țin pumnii pentru mâine.

Articole asemanatoare
Serena Williams a apărut într-o reclamă Nike cu mesaj puternic feminist
GALERIE FOTO. Cum se îmbracă Simona Halep după ce a semnat contractul cu noul sponsor
Afla cat castiga femeile si barbatii din tenis si fotbal!
SORANA CARSTEA – cu cine joaca tie-break-ul amoros!

Comenteaza acest articol

Prima zi la BCR Open Romania 2008

by realitatea   1 min
0