Tabu
PEOPLESlider

Primele declaraţii făcute de Nicoleta Nucă despre despărțire și relația toxică în care a fost

Nicoleta Nucă şi toboșarul Alex Ursache au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de 7 ani.

Prezentă la un eveniment monden, artista a acordat un interviu pentru revista Unica, în care a vorbit despre relația toxică pe care a avut-o în urmă cu ceva timp și despre care abia acum și-a făcut curaj să vorbească.

Experienţa grea prin care a trecut Nicoleta Nucă se regăseşte în versurile piesei „Nenorocit”, pe care o consideră o încheiere definitivă a poveştii de dragoste eşuate din trecut.

„M-am legat de o relaţie din trecutul meu îndepărtat, de o relaţie toxică, pentru că îmi doream să fie un moment de închidere al trecutului, am vrut să vorbesc despre ceva ce nu mai vorbisem în trecut, şi anume despre mine. Dacă în alte piese am vorbit de experiențele altora, de data asta am ales să vorbesc de experiența mea în totalitate. Am plecat cu ideea să fie un manifest şi pentru oamenii care se află în relaţii toxice. Ca să îşi facă curajul să plece de acolo, pentru că oamenii de acest gen nu se schimbă. Lucrurile nu o să se îmbunătăţească niciodată, ci o să se deterioreze în timp”, a spus Nicoleta Nucă pentru Unica.

În urmă cu câţiva ani, pe când avea doar 21 de ani, Nicoleta Nucă a trecut prin clipe cumplite din cauza fostului iubit. 

„E foarte greu să dai un sfat unei persoane de acest gen pentru că sunt atât de manipulaţi şi atât de spălaţi pe creier. Au impresia că cei din jur vor să le strice viaţa, să le rupă relaţia de iubire. Oamenii din anturajul lor să le fie alături”, a mai mărturisit Nicoleta Nucă.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Îți place să tragi un pui de somn? E scris în ADN-ul tău

Andreea Damian

Cristina Cioran şi-a botezat fetiţa. Cine au fost nașii și cum s-a îmbrăcat vedeta

Andreea Damian

13 celebrități ale căror nume reale sunt un mister, chiar și pentru fanii adevărați

Andreea Damian

RIHANNA si LADY GAGA de Halloween – FOTO “indecente”

Femeile decapitate ale Hollywoodului: despre femeile fără cap apărute pe posterele filmelor

Rihanna și-a dat în judecată propriul tată

Andreea Damian

Scrie un comentariu