Tabu
LIFESTYLESlider

Primele imagini cu Prințul Louis. Detaliul major pe care puțină lume l-a observat

Pe 23 aprilie 2018, Marea Britanie sărbătorea nașterea Prințului Louis, al cincilea pe linia de succesiune la tronul britanic. Micuțul a fost prezentat oficial pe 27 aprilie, sub numele de Alteța sa Regală Prințul Louis Arthur Charles. Pe 2 mai, cam la o săptămână după nașterea sa, Kate Middleton a realizat primele imagini oficiale cu mezinul, chiar de ziua de naștere a Prințesei Charlotte (3 ani). Imaginile au fost postate apoi pe Twitter de reprezentanți ai Palatului Kensington.

Ducesa de Cambridge l-a pozat pe bebeluș în brațele surioarei sale, Printesa Charlotte, îmbrăcat într-un costumaș de-al Prințesei Charlotte. Sora mai mare a Prințului Louis purta, la rândul ei, un pulovăraș albastru pe care și fratele său mai mare, Prințul George, l-a purtat.

„Ducele şi ducesa de Cambridge sunt foarte încântaţi să împărtăşească publicului două fotografii ale prinţesei Charlotte şi prinţului Louis ce au fost făcute de către ducesă la palatul Kensington. Această imagine a fost făcută pe 2 mai, de ziua prinţesei, la împlinirea vârstei de trei ani. Ducele şi ducesa vor să mulţumească publicului pentru mesajele pline de căldură, primite în urma naşterii prinţului Louis şi cu ocazia aniversării prinţesei Charlotte”, se arată în mesajul care însoţeşte una dintre fotografii.

Cea de a doua fotografie este făcută pe 26 aprilie, la trei zile după ce Prințul Louis a sosit acasă. Ambele fotografii au fost făcute de Ducesa de Cambridge la Palatul Kensington.

Dar detaliul deosebit pe care internauții l-au observat nu a fost ținuta Prințului Louis, ci faptul că acesta seamănă izbitor de mult cu tatăl său. Admitatorii Casei Regale au comparat această imagine cu o fotografie mai veche, în care Prințesa Diana îl ținea în brațe pe Prințul William, de doar câteva zile.

sursa foto: Twitter

ARTICOLE SIMILARE

Cinci metode eficiente pentru purificarea aerului din casă

Andreea Damian

Mii de oameni s-au mutat la “rivalul lui Facebook” – WT: Social făcut de fondatorul Wikipedia

realitatea

Vedete nascute pe 13 august!

realitatea

Laura Cosoi, graviduță senzuală într-o rochie de 50 de lei

Andreea Damian

Anna Lesko, apariție de senzație în clipul lui Jennifer Lopez

Andreea Damian

Asia Fest | Festivalul care promovează culturile şi gastromia ţărilor asiatice

Andreea Damian

Scrie un comentariu