Home > Lifestyle > Primele imagini de la botezul copilului Annei Lesko!

Primele imagini de la botezul copilului Annei Lesko!

Anna Lesko s-a schimbat complet dupa ce a nascut.

“Este foarte frumos. Sfatul meu pentru absolut toate femeile: faceti copii. Este atat de frumos. Mi s-a schimbat viata din toate punctele de vedere. Copilul il faci pentru tine, anii trec, poate nu mai ai rabdare, copilasii trebuie sa ii facem, sa creasca. Ma impart intre concerte, proiecte, Adam este prioritate. El mananca de 6 ori. Il culc la 12 noaptea si apoi se trezeste la 3, la 6 si tot asa. Nu vreau sa ma plang, sunt extrem de fericita si nu vreau sa spun nimic negativ doar ca este solicitant. El are permanent nevoie de tine, de prezenta ta. In aceasta seara a ramas cu mama iubitului meu”, a povestit cantareata.

“Eu am un anturaj foarte discret, Adrian este un tip foarte discret. In general baietii se lauda, dar Adrian e foarte discret si imi place chestia asta la el. A fost foarte greu sa ascundem sarcina.

Nu sunt insarcinata dar nu cred ca o sa mai stau prea mult pe ganduri. Si eu am doua surori, o sa ii fac si lui un fratior sau o fratioara.

L-am botezat deja pe Adam. In stilul nostru caracteristic, foarte discret. M-a intrebat lumea de ce am ascuns sarcina. In prima faza, nu e bine sa vorbesti chestia asta, dar in a doua faza a fost foarte important sa nu am pe nimeni pe capul meu, sa nu ma streseze, sa nu ma emotioneze”, a dezvaluit Ana Lesko.

Articole asemanatoare
anna-lesko
Cum s-a pozat din nou în bucătărie Anna Lesko
anna-lesko
Ce mare s-a făcut fiul Annei Lekso. Puștiul o ajută pe solistă pe rețelele de socializare
anna lesko - in bucatarie
Anna Lesko sexy și în bucătărie dar și la reparații
anna lesko - in bucatarie
Anna Lesko și Daniela Crudu gătesc în lenjerie intimă

Comenteaza acest articol

Primele imagini de la botezul copilului Annei Lesko!

by   1 min
0