Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Primele mașini ale doamnelor din familia regală britanică. A prințesei Diana a fost cea mai ieftină

Doamnele din familia regală britanică adoră să conducă și au făcut asta cu mult timp înainte de a deveni ducese sau prințese. Le-au plăcut primele lor mașini, erau ieftine, lipsite de farmec și deloc luxoase.

Înainte ca prințesa Diana și Kate Middleton să devină soții de prinți și să conducă mașini super-elegante – sau să aibă propriul șofer, au avut autoturisme modeste. În schimb, Meghan Markle a condus o mașină sport, cu motor puternic.

Prima mașină a lui Meghan Markle a fost un Ford Explorer Sport. Nu a fost neapărat prima mașină a lui Meghan, dar asta conducea înainte să devină Ducesa de Sussex. Mașina avea un motor atât de puternic, încât torcea ca un tractor.

meghan markle

Prima mașină a prințesei Diana a fost un Austin Mini Metro L. I se spunea „mașina de curte” a prințesei Diana. Diana nu era căsătorită cu prințul Charles când a fost văzută la volanul acestei mașini modeste. Mașina, cu doar 48 280 km la bord, a fost vândută la o licitație în anii ‘90 pentru 6.000 de lire sterline și poate fi găsită acum la Coventry Transport Museum.

Kate Middleton a condus prima oară un Volkswagen Golf. Kate și-a cumpărat mașina cu 10.000 de lire sterline în 2001 și a fost folosită de Ducesă în timp ce frecventa cursurile Universității St Andrews cu Prințul William, care a fost deseori văzut la volanul acesteia. În 2007, Kate și-a luat un Audi și i-a predat cheile Golfului său fratelui ei, James, care a vândut-o cu 1.400 de lire sterline.

Prima mașină a lui Sarah Ferguson a fost un BMW 316, cu o bufniță pe capotă. Era deseori văzută conducând-o prin Clapham până la căsătoria cu Prințul Andrew, în 1986.

Sophie, Contesă de Wessex, este soția prințului Edward, fiul cel mic al reginei Elisabeta a II-a și a Prințului Filip, Duce de Edinburgh. Prima ei mașină a fost un Morris Minor second-hand, cumpărată pentru ea de către iubitul ei de atunci, Jeremy Barkley, în 1988. A deținut-o doar un an, înainte să o vândă. În 2013, mașina a fost scoasă la licitație pentru 4.600 de lire sterline.

ARTICOLE SIMILARE

Fenomenele meteorologice extreme au strămutat 7 milioane de oameni în prima jumătate a anului 2019

Andreea Damian

Anna Wintour, șefa revistei Vogue, inspirată de Meghan Markle

Andreea Damian

Alain Delon și-a exprimat ultimele dorințe înainte să moară

Andreea Damian

Claire Danes spune adevărul: de ce a refuzat rolul lui Rose din Titanic

Andreea Damian

Studiul „Literatura science fiction te face prost” desființat chiar de oamenii de știință care l-au făcut

realitatea

Cu ce probleme s-a confruntat Irina Deaconescu inainte de a naște

Tabu Tabu

2 comentarii

Scrie un comentariu