Tabu
Image default
lifestyle

Primește 1500 $ pe lună de la părinți să se transforme într-o păpușă Barbie vie

Cehoaica Gabriela Jirackova, de 18 ani, nu este o adolescentă ca oricare alta. Tânăra face toate eforturile să devină Barbie în carne și oase, de aceea cheltuiește 1.400 de dolari pe lună, bani pe care îi primește chiar de la părinții ei.

Gabriela s-a lăsat prima oară pe mâna chirurgilor esteticieni la vârsta de 16 ani, când și-a făcut un implant de sâni, de la cupa C la cupa G, pentru ca a scos din buzunar 4.500 de dolari.

Gabriela Jirackova, înainte de transformare

Adolescenta le cere părinților ei să-i „sponsorizeze” procedurile, care include extensii de păr, gene false immense, produse de make-up și injecții cu botox în buze.

Gabriela Jirackova susține că a dorit din copilărie să se transforme într-o păpușă Barbie vie. Deține chiar și o colecție impresionantă de peste 300 de păpuși, la care ține enorm. Sursa ei de inspirație au reprezentat-o alte femei care au suferit transformări uriașe pentru a deveni păpuși Barbie în carne și oase.

Deși arată aproape ca idolul ei, tânăra intenționează să se lase iar pe mâna esteticienilor și să își facă un implant în fese, să-și scoată 2 perechi de coaste și să-și mai mărească sânii.

„Totul începe cu câteva modificări, cum ar fi părul, și apoi îți dorești și mai mult, și mai mult”, a mărturisit Gabriela Jirackova, care petrece 3 ore și jumătate în fiecare zi pentru a se pregăti. „Stilul meu de viață nu este ușor de întreținut. Să-mi mențin imaginea este dificil pe toate planurile, financiar, fizic și mental”, a adăugat aceasta.

 

ARTICOLE SIMILARE

Brad și Angelina au statuie!

realitatea

Lourdes se vrea actriță

realitatea

Gabi Cristea il ataca pe fostul sot: “A divortat de mine acum, cand conturile mele sunt goale”

Adancuri vibrate – Zoltan Butuc si Adrian Naidin – Alchemia

Cea mai bună formație din Serbia vine în România

realitatea

Kate Moss, prelucrată pentru coperta TAR

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu