Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Primul catalog Romania Sotheby’s International Realty

Descoperă piața proprietăților de lux, istorice și artistice din țara noastră! Artmark Historical Estate devine parte a grupului Sotheby’s International Realty Affiliates LLC și vă prezintă primul catalog online sub noua organizare.

Sotheby’s în România

Una dintre cele mai vechi case de licitații din lume a ajuns și în România. Sotheby’s a fost înființată la 11 martie 1744 de Samuel Baker, George Leigh și John Sotheby.  Este cea mai mare afacere de artă din lume, cu vânzări globale, în 2011, în valoare totală de 5,8 miliarde de dolari. Sotheby’s se numără printre cele mai mari companii multinaționale care se ocupă cu vânzarea de artă fină, decorativă, bijuterii, bunuri imobiliare și colecționabile. 

Anul acesta, Artmark Historical Estate din România devine parte a grupului Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Cu ocazia lansării brand-ului Sotheby’s în România, un portofoliu virtual de proprietăți de lux, istorice și artistice din întreaga țară sunt reunite în catalogul virtual Romania Sotheby’s International Realty.

Artmark Historical Estate

Artmark Historical Estate, divizie lansată de grupul Artmark în anul 2014 şi deţinută în prezent de Constantin Prisecaru, a preluat franciza reţelei imobiliare de lux Sotheby’s International Realty Affiliates, parte a casei de licitaţii britanice Sotheby’s.

În prefața catalogului lansat recent, Constantin Prisecaru menționează că acesta „cuprinde o selecție din portofoliul nostru”, în care „veți regăsi de la penthouse-uri luxuriante, vile istorice și contemporane, de design, până la castele, palate și conace, repere în registrul monumentelor istorice de patrimoniu, extraordinare proprietăți cu care România se poate mândri și sta alături de alte țări și zone geografice de pe harta Sotheby’s International Realty”

Pe plan internațional

Compania este condusă de Monica Barbu, manager cu peste 20 de ani de experienţă pe piaţa imobiliară de lux, care susține că motivul rebranding-ului îl reprezintă atât maturizarea companiei, cât și interesul din ce în ce mai mare al clienților internaționali pentru proprietățile cu profil istoric sau design contemporan din România.  

Am fost martorii unui interes crescut nu doar la nivel local, ci și din partea unori clienți internaționali. Ca localizare geografică, interesul generat de astfel de proprietăți din România a survenit inclusiv din zone îndepărtate precum Bali, Africa de Sud sau SUA. Ca urmare, Castelul Haller din Județul Mureș, de exemplu, are șansa de a fi salvat de la ruină, Hanul Balaban va găzdui un nou proprietar ce se va putea bucura de acest colț de rai în mijlocul naturii, precum și alte proprietăți clasate ca monumente ce sunt în curs de a fi repuse în circuitul public sau privat.

 Monica Barbu, CEO RICS

Puteți răsfoi catalogul aici: RICS

ARTICOLE SIMILARE

Cum să rămâi tânără

realitatea

Veste SOC pentru elevi! Si-ar putea lua ADIO de la VACANTA de vara!

realitatea

Modul adorabil în care Harry și Meghan se alintă unul pe celălalt

Andreea Damian

Afla cum sa iti faci un machiaj perfect pentru sezonul acesta! Tutorial Summer Chocolate Makeup!

realitatea

Plângere pe numele Danei Budeanu pentru instigare la violenţă

Andreea Damian

De ce zgomotul de la birou îi deranjează pe unii oameni mai mult decât pe alții

realitatea

Scrie un comentariu