Tabu
FASHION Slider

Primul costum de baie infuzat cu antioxidanți

costume de baie

Brandul de costume de baie Vanessa Sposi a reușit să proiecteze modele care să împace și microbiomul pielii și să protejeze oceanele.

Proiectate la Paris, țesute în Italia, realizate apoi în Portugalia, costumele de baie Vanessa Sposi ne-a sedus imediat cu liniile lor senzuale și grafice, și cu culorile lor vibrante de vară.

De asemenea, sunt fabricate din fire de Econil reciclate, obținute din deșeuri de plastic colectate din oceane. Dar, dincolo de o tăietură perfectă care accentuează silueta, fiecare model are o țesătură impregnată cu antioxidanți naturali prețioși. Conține aloe vera, o plantă renumită în medicina ayurvedică pentru înălțarea spiritului, vindecarea corpului.

Costumele de baie Vanessa Sposi sunt și o sursă uriașă de polifenoli. Conțin, de asemenea, vitamina E, capabilă să stimuleze producția de colagen și să liniștească pielea supraîncălzită de soare.

Microcapsulele active au fost încorporate în fire în timpul filării, pentru a fi fixate în jurul fibrelor de nylon și, astfel, pentru a fi eliberate pe suprafața pielii prin căldura corporală. Piele devine mai netedă, perfect hidratată, care nu suferă din cauza radicalilor liberi generați de radiațiile solare.

Prima colecție, numită Eté 01, este inspirată de decorurile și tonurile minerale ale Ibizei. Prețurile pornesc de la 180 de euro per set.

ARTICOLE SIMILARE

V4vintage la V for Vintage din 11 aprilie

realitatea

Actrița care o va juca pe prințesa Diana în The Crown i-a cucerit imediat pe directorii de casting

Andreea Damian

Kristen McMenamy, zeita couture in Vogue Italia

realitatea

Celebritati nascute pe 1 august!

realitatea

Melania Trump, „săptămâna modei” în Japonia

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Moldova (episodul 5)

realitatea

Scrie un comentariu