Home > Fashion > Primul costum de baie infuzat cu antioxidanți

Primul costum de baie infuzat cu antioxidanți

costume de baie

Brandul de costume de baie Vanessa Sposi a reușit să proiecteze modele care să împace și microbiomul pielii și să protejeze oceanele.

Proiectate la Paris, țesute în Italia, realizate apoi în Portugalia, costumele de baie Vanessa Sposi ne-a sedus imediat cu liniile lor senzuale și grafice, și cu culorile lor vibrante de vară.

De asemenea, sunt fabricate din fire de Econil reciclate, obținute din deșeuri de plastic colectate din oceane. Dar, dincolo de o tăietură perfectă care accentuează silueta, fiecare model are o țesătură impregnată cu antioxidanți naturali prețioși. Conține aloe vera, o plantă renumită în medicina ayurvedică pentru înălțarea spiritului, vindecarea corpului.

Costumele de baie Vanessa Sposi sunt și o sursă uriașă de polifenoli. Conțin, de asemenea, vitamina E, capabilă să stimuleze producția de colagen și să liniștească pielea supraîncălzită de soare.

Microcapsulele active au fost încorporate în fire în timpul filării, pentru a fi fixate în jurul fibrelor de nylon și, astfel, pentru a fi eliberate pe suprafața pielii prin căldura corporală. Piele devine mai netedă, perfect hidratată, care nu suferă din cauza radicalilor liberi generați de radiațiile solare.

Prima colecție, numită Eté 01, este inspirată de decorurile și tonurile minerale ale Ibizei. Prețurile pornesc de la 180 de euro per set.

Articole asemanatoare
Kate Middleton
Kate Middleton, apariție surprinzătoare! N-a mai fost văzută așa în pandemie
restricții
Lista țărilor în care putem pleca în vacanță și cu ce condiții
angelina jolie
Angelina Jolie a „inventat” puloverul de vară
aparat dentar
Aparatul dentar invizibil sau colorat? Pe care îl alegi pentru a maximiza estetica zâmbetului

Comenteaza acest articol

Primul costum de baie infuzat cu antioxidanți

by Andreea Damian   1 min
0