Home > Agenda > Primul Farma Drive din România!

Primul Farma Drive din România!

Cunoscutul lanţ de farmacii Centrofarm aduce pe piaţa locală un concept nou. Astfel, s-a deschis primul FARMA DRIVE. Farmacia se află pe bulevardul Nicolae Caramfil nr. 4, în  locul unui binecunoscut showroom de autoturisme, şi este deschisă publicului începând cu 30 iulie 2013.

Noul concept al farmaciei vine în ajutorul clienţilor pentru a obţine într-un timp scurt ceea ce-şi doresc să achiziţioneze fără a coborî din maşină. Mecanismul după care funcţionează farmacia este similar oricărui alt tip de drive: clientul intră cu maşina în spaţiul special amenajat, comandă produsele necesare, le plăteşte şi le primeşte.

”Studiem de mai mult timp acest nou serviciu, pentru a acoperi nevoile reale ale clienților noștri. Există diverse situații în care aceștia au nevoie de produse rapid și este mai comod să le primească direct în mașină, fie că se grăbesc în drum spre birou, că se află în mașină cu cei mici sau că vor să evite intemperiile din sezonul rece. În plus, și locația a fost favorabilă amenajării unei astfel de farmacii, dispunând de suficient spațiu pentru circulații auto perimetrale. Astfel, chiar la prima oră, în drum spre serviciu, poți face ușor cumpărăturile  urgente din farmacie, fără a pierde timp.” , declară Mihai Corbu, responsabil cu dezvoltarea lanțului de farmacii Centrofarm.

Farmacia oferă clienţilor întreaga gamă de produse specifice Centrofarm, inclusiv brandurile internaţionale distribuite în exclusivitate pe piaţa din România. Cu ocazia acestei deschideri, compania a pregătit și oferte excepționale pentru toți posesorii cardului de fidelitate Centrofarm ce vor vizita farmacia din str. Caramfil nr.4. Astfel, între orele 08.00 și 09.00 există perioada de Happy Hour, când toate produsele din farmacie pot fi achiziționate cu discount de 20%. Oferta este valabilă până pe 30 septembrie și nu se cumulează cu alte oferte, promoții sau reduceri valabile în perioada menționată.

Posesorii cardului de fidelitate Centrofarm pot acumula puncte la cumpărarea de produse din orice farmacie a reţelei, puncte care pot fi folosite pentru a accesa gratuit peste 10.000 de servicii de sănătate oferite de Centrofarm prin Programul Câștigă Viață la clinici şi cabinete din sistemul privat de sănătate, centre de frumuseţe şi îngrijire corporală, săli de sport. De asemenea,  cei care deţin un card de fidelitate Centrofarm beneficiază de 12% reducere la partea necompensată a reţetelor şi de 10% reducere pe loc pentru toate produsele cosmetice.

FARMA DRIVE-ul Centrofarm este deschis zilnic, de luni până duminică, în intervalul orar 8.00 – 20.00. Pentru clienții care nu sunt foarte grăbiți avem locuri de parcare și aceștia sunt invitați să descopere noua noastră farmacie și cea mai interesantă ofertă: SUMMER TIME!

Articole asemanatoare
In luna decembrie Centrofarm lanseaza Tombola Caudalie
Câştigă o cremă New Teint şi un parfum Figue de Vigne de la Caudalie
Plafar, rețeta de criză a lui Dorin Catana

Loading...

Comenteaza acest articol

Primul Farma Drive din România!

by   2 min
0