Tabu
Image default
FASHION

Primul magazin Mohito s-a deschis in Afi Ploiesti

Primul magazin MOHITO din Romania a fost deschis de curand in incinta centrului comercial AFI Palace Ploiești, in cadrul unui eveniment special care a reunit stilisti de moda, reprezentanti ai brandului, jurnalisti si publicul interesat de noua aparitie in materie de haine pe piata locala.

Primele cliente ale magazinului au fost invitate sa probeze articolele din colectia de vara MOHITO pe muzica mixata de DJ Drop Dread si au fost rasfatate cu reduceri si consultanta vestimentara din partea stilistului Marian Palie, in cadrul unor sesiuni personalizate. Pe langa surprizele din magazin, castigatoarea concursului organizat de MOHITO pe Facebook cu ocazia lansarii brandului in Romania a intrat in posesia unui cupon de cumparaturi (free shopping) in valoare de 1.000 RON.

MOHITO este un brand creat pentru femeile care iubesc moda si pretuiesc originalitatea, feminitatea  și eleganta. Avand deja cateva sute de magazine deschise in Europa. Desi primul magazin MOHITO in Romania a fost deschis in Ploiesti, avem promisiunea reprezentantilor brandului ca vor urma in curand surprize placute si pentru Bucuresti, cel putin.

Colectiile MOHITO combina feminitatea si eleganta cu tendintele prezentate pe toate marile podiumuri din fiecare sezon. MOHITO este un brand constient de evolutia modei. Hainele sale garantează un aspect foarte energic, feminin si modern, potrivindu-se, in acelasi timp, atat unui stil business, cat si unuia casual.

Printre surprizele pe care MOHITO le pregateste se numara si colectia toamna-iarna 2014, numita Gold Label. Designul foarte sofisticat si materialele de înalta calitate sunt principalele caracteristici ale acestei linii. Colecţia Gold Label va putea fi gasita in magazinele MOHITO ontr-o zona special marcata.

In fiecare an, pe langa fiecare colectie standard, MOHITO creeaza si o colectie exclusivista. Este o linie special conceputa in colaborare cu o celebritate. Un top model international este vedeta colectiei MOHITO din acest an – dar numele ei ramane inca un secret.

Pentru a putea descoperi acest mister, dar si pentru a va bucura de colectiile actuale sau viitoare ale brandului, tineti aproape acest nou brand. In plus, daca aveti drum prin Ploiesti si chef de o pauza, va garantam ca in 15 minute cel mult veti fi probat deja primele alegeri dintre produsele colectiei actuale.

ARTICOLE SIMILARE

Exclusiv Tabu.ro, Răzvan Ciobanu vorbește despre sex

realitatea

Vanessa Paradis, primele imagini ale campaniei Chanel, ,,prefall collection-™-™

realitatea

Cum să te îmbraci pentru a avea stil și eleganță în fiecare zi?

Andreea Damian

Meghan Markle nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham și a explicat de ce

Andreea Damian

Max Mara Milan Fashion Week

realitatea

Åžedințe foto la Băneasa Shopping City

realitatea

Scrie un comentariu