Tabu
BEAUTYSlider

Primul mascara creat de inteligența artificială

Avon a folosit inteligența artificială pentru a afla exact ce ne dorim de la un rimel și a creat un astfel de produs la doar 46 de lei.

Compania a dezvoltat, cu ajutorul dezvoltatorilor IT, așa numitul Algoritm Geniu. Algoritmul Geniu este „un instrument exclusiv de învățare automată și inteligență artificială care citește, filtrează și procesează mii de  comentarii online de la consumatori”.

Astfel, după ce a analizat nenumărate recenzii la rimeluri de la persoane pasionate de make-up din toată lumea, algoritmul a ales cele cinci criterii esențiale pe care femeile le caută atunci când își aleg rimelul, după cum urmează:

  • volum mare
  • lungime mare
  • ridicare de durată
  • definire precisă
  • culoarea neagră dramatică

Algoritmul a mai descoperit că noi, femeile, nu prea suntem dispuse să facem compromisuri. De exemplu, dacă un rimel oferă volum de vis genelor, nu îl vom alege dacă nu este de un negru puternic. Așadar, Avon a încercat să creeze un rimel care să includă toate cele cinci criterii – și așa a ieșit 5-in-1 Lash Genius Mascara.

Beauty editor-ul Elle Turner de la Glamour l-a testat și a ajuns la concluzia următoare: „Sincer, face foarte multe pentru un rimel care costă mai puțin de 10 lire sterline (50 de lei) și per total, se întrece cu unele rimeluri mai scumpe pe care le-am încercat”.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit. Suferea de Covid-19!

Andreea Damian

Dieta urmată de Beyonce este periculoasă, cred nutriționiștii

Andreea Damian

Giulia Nahmany si-a facut lifting la sani dupa ce a slabit 25 de kilograme?

Cosmeticele bio – între mit și realitate

Andreea Damian

Met Gala 2023: Vedetele l-au sărbătorit pe Karl Lagerfeld. Cum a arătat covorul roșu

Andreea Damian

Se pregătește un nou film despre trupa Spice Girls. Și va fi animat!

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu