Tabu
FASHION Slider

Primul model cu vitiligo pe podium la Victoria’s Secret Fashion Show

Victoria's Secret

Winnie Harlow, modelul de 24 de ani bolnav de vitiligo, și-a făcut debutul la Victoria’s Secret Fashion Show 2018. Tânăra a defilat joi seară pe podiumul Victoria’s Secret Fashion Show, pentru prima dată ca „înger”.

Pe numele său real, Chantelle Brown-Young, Winnie a mers încrezătoare, alături de celelalte colegele ale sale, spre surprinderea audienșei. ea este primul model cu vitiligo care defilează pentru faimoasă casă de modă de lenjerie intimă.

https://www.instagram.com/p/Bp7u1AnlD-B/

Ea și-a făcut debutul în cel mai natural mod, dovedind că locul ei este printre „îngersași”. Ținutele pe care le-a purtat – un set intim roz, cu aplicații din pene și un neglije argintiu metalizat și o salopetă cu sutien florale – i s-au potrivit perfect, tânără arătând uluitor.

Winnie Harlow a fost diagnosticată cu vitiligo la vârsta de 4 ani. Familia sa este cea care a ajutat-o să treacă peste momentele dificile. Deși a fost poreclită „vaca” sau „zebra”, iar colegii au râs pe seama aspectului său fizic, a avut puterea să meargă mai departe.

Winnie și-a construit o carieră de succes în modeling. La 16 ani a fost remarcată de un fotograf din Toronto, care a încurajat-o să devină model. Fotografiile sale au ajuns în atenția manechinului Tyra Banks. Aceasta a ajutat-o să ajungă ceea ce este astăzi, primul fotomodel cu vitiligo.

Show-ul de anul acesta a fost marcat de retragerea Adrianei Lima de la Victoria’s Secret Fashion Show, după 19 ani. anul acesta, celebrul Fantasy Bra a fost purtat de folomodelul suedez Elsa Hosk (30 de ani) și a costat 1 milion de dolari. Sutienul este compus din 2.100 de diamante Swarovski, iar pentru realizarea lui a fost nevoie de 930 de ore de muncă.

View this post on Instagram

✨ahhhhh the dream angels fantasy bra✨

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

ARTICOLE SIMILARE

Style X a scos la vanzare colectia limitata de tricouri semnata de marii designeri

realitatea

Aproape jumătate dintre bărbați cred că sarcinile casnice sunt împărțite egal. Femeile îi contrazic

Andreea Damian

Prima intalnire cu vintage: Silvia

realitatea

432 de milioane de dolari a obținut Ed Sheeran din încasările turneului din 2018

realitatea

Industria modei și COVID-19. Marile branduri produc acum măști sanitare și echipamente de protecție

Andreea Damian

Dragoș Bucur este bolnav! Ce a pățit actorul

Tabu Tabu

Scrie un comentariu