Home > Fashion > Primul model cu vitiligo pe podium la Victoria’s Secret Fashion Show

Primul model cu vitiligo pe podium la Victoria’s Secret Fashion Show

Victoria's Secret

Winnie Harlow, modelul de 24 de ani bolnav de vitiligo, și-a făcut debutul la Victoria’s Secret Fashion Show 2018. Tânăra a defilat joi seară pe podiumul Victoria’s Secret Fashion Show, pentru prima dată ca „înger”.

Pe numele său real, Chantelle Brown-Young, Winnie a mers încrezătoare, alături de celelalte colegele ale sale, spre surprinderea audienșei. ea este primul model cu vitiligo care defilează pentru faimoasă casă de modă de lenjerie intimă.

https://www.instagram.com/p/Bp7u1AnlD-B/

Ea și-a făcut debutul în cel mai natural mod, dovedind că locul ei este printre „îngersași”. Ținutele pe care le-a purtat – un set intim roz, cu aplicații din pene și un neglije argintiu metalizat și o salopetă cu sutien florale – i s-au potrivit perfect, tânără arătând uluitor.

Winnie Harlow a fost diagnosticată cu vitiligo la vârsta de 4 ani. Familia sa este cea care a ajutat-o să treacă peste momentele dificile. Deși a fost poreclită „vaca” sau „zebra”, iar colegii au râs pe seama aspectului său fizic, a avut puterea să meargă mai departe.

Winnie și-a construit o carieră de succes în modeling. La 16 ani a fost remarcată de un fotograf din Toronto, care a încurajat-o să devină model. Fotografiile sale au ajuns în atenția manechinului Tyra Banks. Aceasta a ajutat-o să ajungă ceea ce este astăzi, primul fotomodel cu vitiligo.

Show-ul de anul acesta a fost marcat de retragerea Adrianei Lima de la Victoria’s Secret Fashion Show, după 19 ani. anul acesta, celebrul Fantasy Bra a fost purtat de folomodelul suedez Elsa Hosk (30 de ani) și a costat 1 milion de dolari. Sutienul este compus din 2.100 de diamante Swarovski, iar pentru realizarea lui a fost nevoie de 930 de ore de muncă.

View this post on Instagram

✨ahhhhh the dream angels fantasy bra✨

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Articole asemanatoare
Victoria's Secret
E oficial! Show-ul Victoria’s Secret din 2019, anulat
Victoria’s Secret
Un fost îngeraș Victoria’s Secret, grave probleme de sănătate după ce s-a înfometat timp de 10 ani
Victoria’s Secret
Victoria’s Secret angajează primul model transgender
Victoria's Secret
Organizatorii show-ului Victoria’s Secret au luat o decizie care va afecta milioane de fani

Comenteaza acest articol

Primul model cu vitiligo pe podium la Victoria’s Secret Fashion Show

by Andreea Damian   1 min
0