Home > Fashion > Primul model cu vitiligo pe podium la Victoria’s Secret Fashion Show

Primul model cu vitiligo pe podium la Victoria’s Secret Fashion Show

Victoria's Secret

Winnie Harlow, modelul de 24 de ani bolnav de vitiligo, și-a făcut debutul la Victoria’s Secret Fashion Show 2018. Tânăra a defilat joi seară pe podiumul Victoria’s Secret Fashion Show, pentru prima dată ca „înger”.

Pe numele său real, Chantelle Brown-Young, Winnie a mers încrezătoare, alături de celelalte colegele ale sale, spre surprinderea audienșei. ea este primul model cu vitiligo care defilează pentru faimoasă casă de modă de lenjerie intimă.

https://www.instagram.com/p/Bp7u1AnlD-B/

Ea și-a făcut debutul în cel mai natural mod, dovedind că locul ei este printre „îngersași”. Ținutele pe care le-a purtat – un set intim roz, cu aplicații din pene și un neglije argintiu metalizat și o salopetă cu sutien florale – i s-au potrivit perfect, tânără arătând uluitor.

Winnie Harlow a fost diagnosticată cu vitiligo la vârsta de 4 ani. Familia sa este cea care a ajutat-o să treacă peste momentele dificile. Deși a fost poreclită „vaca” sau „zebra”, iar colegii au râs pe seama aspectului său fizic, a avut puterea să meargă mai departe.

Winnie și-a construit o carieră de succes în modeling. La 16 ani a fost remarcată de un fotograf din Toronto, care a încurajat-o să devină model. Fotografiile sale au ajuns în atenția manechinului Tyra Banks. Aceasta a ajutat-o să ajungă ceea ce este astăzi, primul fotomodel cu vitiligo.

Show-ul de anul acesta a fost marcat de retragerea Adrianei Lima de la Victoria’s Secret Fashion Show, după 19 ani. anul acesta, celebrul Fantasy Bra a fost purtat de folomodelul suedez Elsa Hosk (30 de ani) și a costat 1 milion de dolari. Sutienul este compus din 2.100 de diamante Swarovski, iar pentru realizarea lui a fost nevoie de 930 de ore de muncă.

View this post on Instagram

✨ahhhhh the dream angels fantasy bra✨

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Articole asemanatoare
bella hadid
Bella Hadid și-a schimbat culoarea părului chiar înainte de show-ul Victoria’s Secret
Vedeta show-ului Victoria’s Secret 2018 folosește o cremă pentru față făcută din propriul ei sânge
victoria's secret
Un manechin renumit a spus adio casei de lenjerie intimă Victoria’s Secret
Gisele Bündchen
Un fotomodel Victoria’s Secret și-a pus silicoane după ce și-a alăptat copiii dar regretă enorm

Loading...

Comenteaza acest articol

Primul model cu vitiligo pe podium la Victoria’s Secret Fashion Show

by Andreea Damian   1 min
0