Tabu
Image default
FASHIONSlider

Primul model cu vitiligo pe podium la Victoria’s Secret Fashion Show

Winnie Harlow, modelul de 24 de ani bolnav de vitiligo, și-a făcut debutul la Victoria’s Secret Fashion Show 2018. Tânăra a defilat joi seară pe podiumul Victoria’s Secret Fashion Show, pentru prima dată ca „înger”.

Pe numele său real, Chantelle Brown-Young, Winnie a mers încrezătoare, alături de celelalte colegele ale sale, spre surprinderea audienșei. ea este primul model cu vitiligo care defilează pentru faimoasă casă de modă de lenjerie intimă.

https://www.instagram.com/p/Bp7u1AnlD-B/

Ea și-a făcut debutul în cel mai natural mod, dovedind că locul ei este printre „îngersași”. Ținutele pe care le-a purtat – un set intim roz, cu aplicații din pene și un neglije argintiu metalizat și o salopetă cu sutien florale – i s-au potrivit perfect, tânără arătând uluitor.

Winnie Harlow a fost diagnosticată cu vitiligo la vârsta de 4 ani. Familia sa este cea care a ajutat-o să treacă peste momentele dificile. Deși a fost poreclită „vaca” sau „zebra”, iar colegii au râs pe seama aspectului său fizic, a avut puterea să meargă mai departe.

Winnie și-a construit o carieră de succes în modeling. La 16 ani a fost remarcată de un fotograf din Toronto, care a încurajat-o să devină model. Fotografiile sale au ajuns în atenția manechinului Tyra Banks. Aceasta a ajutat-o să ajungă ceea ce este astăzi, primul fotomodel cu vitiligo.

Show-ul de anul acesta a fost marcat de retragerea Adrianei Lima de la Victoria’s Secret Fashion Show, după 19 ani. anul acesta, celebrul Fantasy Bra a fost purtat de folomodelul suedez Elsa Hosk (30 de ani) și a costat 1 milion de dolari. Sutienul este compus din 2.100 de diamante Swarovski, iar pentru realizarea lui a fost nevoie de 930 de ore de muncă.

View this post on Instagram

✨ahhhhh the dream angels fantasy bra✨

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

ARTICOLE SIMILARE

Samsung, scuze după ce a scos un vibrator inteligent de pe afișaj la un eveniment destinat femeilor

realitatea

Elemente-cheie din moda Belle Époque: Gibson Girl, Audubon & Poiret

Ciocîrlan

Pericolul pe care îl ascund scaunele de mașină

Andreea Damian

TREND ALERT: Franjuri

realitatea

Paltoanele cu guler-șal sunt vedeta toamnei 2008

realitatea

Rasfoieste Prada fantasy lookbook-ul de primavara!

realitatea

Scrie un comentariu