Tabu
FASHION Slider

Primul model cu vitiligo pe podium la Victoria’s Secret Fashion Show

Victoria's Secret

Winnie Harlow, modelul de 24 de ani bolnav de vitiligo, și-a făcut debutul la Victoria’s Secret Fashion Show 2018. Tânăra a defilat joi seară pe podiumul Victoria’s Secret Fashion Show, pentru prima dată ca „înger”.

Pe numele său real, Chantelle Brown-Young, Winnie a mers încrezătoare, alături de celelalte colegele ale sale, spre surprinderea audienșei. ea este primul model cu vitiligo care defilează pentru faimoasă casă de modă de lenjerie intimă.

https://www.instagram.com/p/Bp7u1AnlD-B/

Ea și-a făcut debutul în cel mai natural mod, dovedind că locul ei este printre „îngersași”. Ținutele pe care le-a purtat – un set intim roz, cu aplicații din pene și un neglije argintiu metalizat și o salopetă cu sutien florale – i s-au potrivit perfect, tânără arătând uluitor.

Winnie Harlow a fost diagnosticată cu vitiligo la vârsta de 4 ani. Familia sa este cea care a ajutat-o să treacă peste momentele dificile. Deși a fost poreclită „vaca” sau „zebra”, iar colegii au râs pe seama aspectului său fizic, a avut puterea să meargă mai departe.

Winnie și-a construit o carieră de succes în modeling. La 16 ani a fost remarcată de un fotograf din Toronto, care a încurajat-o să devină model. Fotografiile sale au ajuns în atenția manechinului Tyra Banks. Aceasta a ajutat-o să ajungă ceea ce este astăzi, primul fotomodel cu vitiligo.

Show-ul de anul acesta a fost marcat de retragerea Adrianei Lima de la Victoria’s Secret Fashion Show, după 19 ani. anul acesta, celebrul Fantasy Bra a fost purtat de folomodelul suedez Elsa Hosk (30 de ani) și a costat 1 milion de dolari. Sutienul este compus din 2.100 de diamante Swarovski, iar pentru realizarea lui a fost nevoie de 930 de ore de muncă.

View this post on Instagram

✨ahhhhh the dream angels fantasy bra✨

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

ARTICOLE SIMILARE

Aici s-a ajuns, mai nou, muștele care depun ouă pe produsele din carne sunt binevenite

realitatea

Adelina Pestrițu, prima apariție online după ce a anunțat că are coronavirus

Tabu Tabu

Penelope Cruz si Jeff Bridges pozeaza in Frumoasa si Bestia pentru Annie Leibovitz

realitatea

Proprietarii de câini, mai fericiți decât cei care au pisici

Andreea Damian

Vulturii pleșuvi fură gunoi de la un depozit de deșeuri și îl aruncă în suburbiile frumoase

realitatea

Trend Alert: Noul nud

realitatea

Scrie un comentariu