Home > Lifestyle > Primul reality show bisericesc își caută concurenții

Primul reality show bisericesc își caută concurenții

reality show

Noul reality show din Rusia va fi primul cu tematică ortodoxă. Se va numi „Insula” și presupune ca 10 cupluri să trăiască la Mănăstirea Nilov, timp de o lună.

„Aici ești doar tu cu Dumnezeu”, anunță realizatorii în videoul de promovare, conform Moscow Times. Boris Korchevnikov, directorul general al postului de televiziune religios care va lansa emisiunea, a transmis că dorește să pună un nou înțeles în cuvântul „reality”. „Multe lucruri sunt asociate cu acest cuvânt în televiziune, dar se pierde esența. Sunt sigură că acest proiect va reinventa termenul de viață pentru multe persoane”, a spus directorul.

Situată pe Insula Stolobny din regiunea rusă Tver, mănăstirea Nilov a fost construită în secolul al XIX-lea, perioadă în care era una dintre cele mai bogate mănăstiri din Rusia imperială și încă mai e în zilele noastre.

Participanții la emisiune vor fi filmați în timp ce trăiesc viața fantastică a unui rezident al mănăstirii și „găsesc răspunsuri la întrebări care i-au afectat de mult”. Concurenții vor trebui să curețe templul, să facă lumânări, să gătească, să lucreze în patiseria, farmacia, via și ferma mănăstirii și să citească foarte multe rugăciuni. De asemenea, vor avea întâlniri cu preoți și cu alți „oaspeți faimoși”.

În prezent, realizatorii reality show-ului caută concurenți. Filmările vor începe în luna noiembrie. Femeile vor putea participa la emisiune, deși mănăstirea este doar pentru bărbați.

 

Articole asemanatoare
carmen-grebenisan
Carmen Grebenișan a încins internetul cu două imagini. Cum arăta vedeta în tinerețe?
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu se pregătește să revină în țară. Motivul incredibil!
“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV!
Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor

Comenteaza acest articol

Primul reality show bisericesc își caută concurenții

by Andreea Damian   1 min
0