Tabu
PEOPLESlider

Primul român „cipat”, un cunoscut prezentator TV: „Vai, o să ajungi în iad. De acum ești însemnat de diavol!”

Prezentatorul de televiziune George Buhnici s-a hotărât să își implanteze un cip chiar în mână, iar în urma documentărilor făcute de către el acesta ar aduce doar beneficii.

Acesta a făcut dezvăluirea pe site-ul său! Prezentatorul susține că a primit avertismente de la credincioși că ar fi fost însemnat cu semnul fiarei.

„Da, sunt un cyborg pentru că mi-am implantat un cip în mână. S-a întâmplat acum vreo două luni în cadrul unui eveniment public, în fața a sute de oameni unde am fost invitat să fiu primul român care încearcă tehnologia. Un doctor mi l-a injectat cu o seringă cu acul cam gros și a durut câteva secunde. Apoi publicul a aplaudat și a pus întrebări despre tehnologie. Interesant. Mâna mea s-a umflat puțin așa cum era de așteptat și apoi și-a revenit iar acum am o capsulă de dimensiunea unui bob de grâu între două degete de la mână. Nu plănuiam să scriu ceva despre cip până când nu încep să îl folosesc mai serios pentru că e capabil de câteva lucruri utile. O să îți povestesc mai jos. Dar de ce scriu totuși acum?”, a mărturisit el.

foto: buhnici.ro

„Vai, George, o să ajungi în iad. De acum ești însemnat de diavol.”… și așa mai departe. Din cauza asta, tocmai mi-am petrecut (alte) 90 de minute pe messenger cu un necunoscut altfel bine intenționat care voia să mă salveze de la chinurile iadului pentru că m-am lăsat însemnat. Dacă ești suficient de răsărit la minte încât nu mai confunzi diavolul cu tehnologia, poți sări peste restul articolului și să îți folosești liniștit cheile (keyless) de la mașină, brelocul de la interfon, legitimația magnetică de la muncă și cardul de la parcare sau funcția NFC de pe mobil. Sunt cam același lucru doar că cipul meu e mai mic și e implantat sub piele într-un loc de unde nu îl pot rătăci”, scrie Buhnici pe site-ul său.

ARTICOLE SIMILARE

Poza cu tigroaica și cei cinci pui ai ei este o victorie pentru cei care se ocupă cu protecția speciei

realitatea

Anna Lesko, apariție de senzație în clipul lui Jennifer Lopez

Andreea Damian

Terry Irwin demonteaza zvonurile conform carora ar fi avut o relatie cu Russell Crowe

realitatea

Cât costă un sejur de Paște la pensiunile vedetelor

Andreea Damian

Când va relua Blue Air zborurile

Andreea Damian

Pericolul pe care îl ascund scaunele de mașină

Andreea Damian

Scrie un comentariu