Tabu
Image default
CULTURESlider

Primul trailer pentru filmul „Spencer” – VIDEO

Filmul „Spencer”, cu actrița Kristen Stewart în rolul prinţesei Diana, va avea premiera la Festivalul de Film de la Veneţia, care va avea loc în perioada 1 – 11 septembrie.

Regizat de Pablo Larraín și scris de Steven Knight, creatorul „Peaky Blinders”, filmul se axează pe un weekend din viaţa prinţesei Diana, când a petrecut vacanţa de Crăciun cu familia regală pe proprietatea de la Sandringham, în Norfolk, şi a decis să renunţe la căsătoria cu prinţul Charles. În 2022, se împlinesc 25 de ani de la decesul prinţesei Diana, mama prinţilor William şi Harry, într-un accident de maşină în Paris, notează Variety.

Primul trailer pentru „Spencer”, mult așteptata dramă despre Diana, Prințesa de Wales, a fost lansat cu câteva zile înainte de premiera sa la festivalul de film de la Veneția.

„Este greu să nu te simți protector față de ea”, a spus Kristen Stewart despre prințesa Diana în 2020. „Era atât de tânără … perspectiva fiecăruia este diferită și nu există nicio modalitate de a face totul corect … ceea ce este de fapt în raport cu experiența personală.” Filmul îi mai are în rolurile principale pe Sally Hawkins, Timothy Spall și Poldark Jack Farthing în rolul lui Charles.

Pablo Larraín a vorbit recent pentru publicația Vulture despre îngrijorările sale că publicul ar putea-o interpreta greșit pe Lady D din acest film. „Cred că unii oameni ar putea să o înțeleagă greșit”, a spus el. „Înainte să meargă să vadă un film ca „Spencer”, ei ar putea spune:„ Vom înțelege cu adevărat cine a fost această persoană ”. Nu! Număr greșit! Film greșit! Nu facem asta! Încercăm doar să lucrăm cu orice persoană a fost și să creăm o fabulă din ea. Asta caut. Vom vedea dacă funcționează.”

Filmul va avea premiera luna viitoare la festivalul de film de la Veneția, și va intra în competiție alături de The Power of the Dog de Jane Campion și The Lost Daughter de Maggie Gyllenhaal. Premiera în cinematografe va avea loc în noiembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Valentin Sanfira și Codruța Flip s-au căsătorit în weekend

Tabu Tabu

Sebastian Stan devine Tommy Lee! Primele imagini din serialul despre relaţia toboşarului cu Pamela Anderson

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 24 martie

realitatea

Cum arată pielea Oanei Radu după ce a slăbit 115 kilograme. Ce ascunde artista sub haine

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 18 noiembrie

realitatea

Ghici cine cântă (mascat) în SUA atât de bine încât mingile sar singure în coșul NBA

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu