Home > Agenda > stiri > Primul videoclip filmat cu telefonul mobil, lansat în România

Primul videoclip filmat cu telefonul mobil, lansat în România

Producătorii acestui proiect, Orange, LG și Voltaj, și-au propus să utilizeze cât mai original tehnologia modernă, internetul și divertismentul. Soluția a venit din partea F5 X-Media, noua regie de vânzări digitale, interactive și cross-media a grupului Realitatea – Cațavencu.

"Pentru că ideea a apărut în timpul discuțiilor legate de proiectele cross-media pe care le putem dezvolta în parteneriat cu divizia online Orange, ni s-a părut firesc să propunem acest concept în primul rând colegilor de la Orange, care au dus proiectul mai departe, alături de LG și Voltaj, într-un mod admirabil.

În viitor, F5 X-Media va concepe și propune și alte proiecte care speram să fie apreciate de partenerii noștri, având în vedere că ne așteaptă un an în care creativitatea și ideile care combină noile tehnologii cu diverse suporturi media vor face diferența", a declarat Dragoș Stanca, managing director New Media Realitatea-Cațavencu, grup din care face parte și F5 X-Media.

Citește articolul întreg pe realitatea.net

Articole asemanatoare
Sore
Sore şi-a făcut fetiţa actriţă în noul ei videoclip
Bănuieli că telefonul lui Jeff Bezos ar fi fost „spart” de prințul saudit Mohammed bin Salman
telefon
Dependența de telefon te ucide? Probleme de sănătate în era digitală
Sleep Texting: Este posibil să trimiteți mesaje text în timp ce dormiți? Da, cu siguranță

1 Response

  1. Rena

    e9s un orgull haver rpedut contra un bon contricant-freak com e9s en gallifa, i amb bons amics com en MFM que tambe9 hi ajuda xD.I el me9s important, tret del fet que en gallifa ara es deu estar gastant la pasta a la Martolina…xd e9s que hem fomentat aquesta pe0gina web moltedssim!(dona’ns les gre0cies Isaac :D) aviam quan es fa un altre freakyconcurs d’aquests.Ade9u!manau

Comenteaza acest articol

Primul videoclip filmat cu telefonul mobil, lansat în România

by realitatea   1 min
1